Ébredéselőzővisszakövetkező

A zéták beszélnek arról, hogy az emberiség fokozatosan ismeri fel, hogy Nincs egyedül, és ébred rá az Idegen jelenlétre; hogy miért tűnik sokak számára lassúnak az Időrend, minthogy az Első benyomásaik az idegenekről biztatóak voltak, és hogy az Ébredés jelei már láthatóak, és egy Idegen-üdvözlés várat magára. A zéták beszélnek arról, hogy Növekvő számú észleléseket várhatunk Tömeges észlelésekkel, együtt Ragyogó hajókkal és Anyahajó észlelésekkel; hogy a tömeges észlelések egy Beavatási szertartásnak nevezhetők, és ennélfogva Közösek, némely esetben viszont Hamisak; hogy az észlelések, az Áramkimaradások és az Idegenek testéről készült képek azt fogják okozni, hogy A Szó terjedni fog; hogy miért történt egyszerre a CNN Arizonai közvetítése egy anyahajó észlelésről Roswell újralátogatásával; hogy egyszerre megnő a szkeptikusok Bizonyítékra való igénye növekvő Viszályokkal; hogy milyen nehéz Megcáfolni egy állítást, ha ellentétes kijelentésekkel lépnek elő, és Hamis források és Hamis kijelentések vannak egyszerre; hogy milyen szerepet játszanak olyan megmásító-ügynökök, mint Art Bell és Hoagland, és hogy a ZetaTalk és a MUFON miért nem lesz többé elhallgattatva, és egyre többször történnek Kiszivárogtatások; hogy miért érezhető mindig A kétségnek egy mértéke, és hogy az Igazság próbája miért nehezen kézzelfogható; hogy miért olyan nehéz Betörni a hírekkel; hogy miért volt az Orson Wells által okozott pánik szándékos, csakúgy, mint az Air Force One eltűnése, és egy Megrendezett invázió; hogy az Idegenekkel való találkozás végül megtörténik a Következő fázis alatt, és megtörtént a Múltban; hogy Viharos idők állnak előttünk, de Jövendölések, és a ZetaTalk 1999-es előrejelzése utat mutathatnak.

A zéták beszélnek róla, milyen lesz a világ; hogy néhány polgárunk már a 4. denzitású Másokat-szolgálni módban tevékenykedik; hogy sok kapcsolattartó úgy találja, Ismerős idegennel találkozott, és érzi, hogy valamit Meg kell tennie, de nem biztos benne, mi lenne az; hogy a Tömeg-tudatosság elterjeszti-e a szavakat; hogy miért hallatszik az igazság néha Őrültek szájából; hogy mik az Ébredési folyamat Lépései és fokozatai, és hogy miért van elfojtva Falon Gong. A zéták beszélnek róla, hogy ha eljön az ideje, az idegenek Nyíltan fognak sétálni közöttünk; hogy szeretnék, ha Mesélnénk másoknak róluk; hogy miért vannak Nyelvi akadályok; hogy ólálkodnak-e idegenek a Szaturnusz körül, és élnek-e a Mars holdjain. A zéták beszélnek arról, miért kell komolyan venni Stanton Friedmant; hogy olyan észlelések, mint a Belgiumi lebegés, vagy a Gulf Breeze-i észlelés, az eredeti Mexikó városi eset, Orosz észlelések és az Izraeli észlelések valóságosak; miért volt megszervezve a Coloradoi lebegés, hogy a CSETI által jelentett észlelések hamisak, és hogy hogyan kapott Dr. Greer rákot; mit remélt Dr. Reid megvalósítani; mi a különbség az Afrikai UFO eseteknél; hogy Mt Shasta miért UFO-vadász; hogy a Gabonakörök nyomra vezetnek minket a Gabonakörök megfejtésében, és hogy milyen jelentőséggel bírnak a Körök helyei, a Gabonakörök videofelvételei, a Gabonakör-kacsák, a Megújult gabonakör-kacsák, a Jövőbeli körök, vagy a 2002-es Windmill Hill-i gabonakör; és hogy miért nem Hívhatnak le egy hajót a találkozásra váró emberek, vagy befolyásolhatják a Tömeges földreszállás idejét.

A zéták beszélnek róla, Miért érdekeljük őket, hogy miért írják le az ébredésükkori Zéta történelmet, és hogy a ZetaTalk jóslatok miért valóságossági tesztek; hogy ők azt akarják biztosítani, hogy az emberek ne essenek áldozatul Diszinkarnált opportunistáknak, akik walk-inok akarnak lenni; hogy mese vagy igazság van-e abban, amit az Annunaki, Ashtar, a Konföderáció, a Kilencek tanácsa, a Ma-Di vagy DOMA, az Ummo, a Fehér testvériség, vagy a Wingmakerek mondanak, vagy ezek az idegen csoportok önmagukban is csalások. A zéták beszélnek arról, hogy kapcsolattartó volt-e Billy Meier, hogy az Androméda-kapcsolat az Androméda ködből származó-e, és Scallion forrásáról; hogy Whitley Strieber Communion c. könyvében szereplő idegenek valósak-e, és a könyvön szereplő, Steve Neill által lerajzolt idegen arc valóságos-e; hogy a Ruth Montgomery által elmondott találkozások valósak-e; hogy miért igazak a Hopi indián mítoszok; hogy a Beatlesnek volt-e valami szerepe; hogy mi inspirálta a Mennyei Prófécia c. könyv megírását; hogy az olyan könyvek történetei, mint a Way of Explorers, a Far Journeys, a Cosmic Voyage, az ET 101, vagy a Secret Vows, valós tényeken alapszanak-e; hogy bízhatunk-e a Farsight Institute, a Commander X, a Phoenix Group, a Leading Edge vagy David Icke jelentéseiben; hogy a Chariots of Gods c. könyv, a Star Trek, a Dark Skies vagy a Taken c. tévésorozatok, vagy a Discovery Channel illetve a Fire in the Sky, a Stargate, a Függetlenség napja, a When Worlds Collide vagy a Jelek c. mozifilmek valós helyzeteket tükröznek-e; hogy a Teozófusok írásai, Seth, az Urantia könyv, az Akasha-Krónika, Elizabeth Clare próféta, Baird Spalding vagy Sylvia Browne segíthetnek-e az emberiségnek mindent összerakosgatni; hogy Ramtha, Barbara Marciniak, Alexander, Sheldon Nidle, Barbara Clow, Lyssa Royal, Sollog, Jelaila Starr, vagy Anna Hayes igaz források-e, és hogy miért biztosított a ZetaTalk Helytállósága.

All rights reserved: ZetaTalk@ZetaTalk.com