Témakör
Sorszám
Megjelent
Kibővült
Fordította
< Ébredés >
< 12 >
1995 júliusa előtt
2002. szeptember
longint

ZetaTalk: A Kétségnek egy Mértéke


Valóban igaz az, hogy néha egy videofelvétel vagy egy fénykép bemutat olyat, ami vitathatóan lehet a hajóink egyike, de a kérdés még mindig ádáz vita tárgya. A lakosság tudatában, akit alkalmanként becsapnak, általában még egy százalék töredéke is a vitathatóság kategóriájába helyezi az ügyet. Mi csakugyan engedünk néhány felvételt előhívni, másokat pedig nem. Beszámolók csalódott emberektől, akik készítettek egy felvételt, ami nem lett jó, hajlamosak megerősíteni a szkepticizmust, és mi akarunk ebből néhányat az árnyaló hatás érdekében. Ha egy tömérdek felvétel lenne állásfoglalásra késztetve a szakértőket, olyan emberektől, akik nem rendelkeznek a képességgel, hogy jó minőségű hamisítványokat készítsenek, a nyugtalansági szint túlságosan hirtelen megemelkedne. Egy időnkénti felvétel, még ha egy mucsaitól ered is, aki képtelen egy jó minőségű hamisítvány létrehozására, vitatható. Talán a mucsainak volt egy bűnrészese a csalásban. Vitatható.

A szabály az, és az lesz a közeljövőben is, hogy az ügyet állandóan a népesség előtt tartjuk, egy szilárdan növekvő szintű diszkusszióval, de mindig, mindig, a kétségnek egy mértékével.

A kétségnek ez a mértéke szükséges az Ébredés idején, hogy a lakosság ne váljon ok nélkül megrémültté. Egy ájulás, egy lüktető szív, figyelemeltérítő izgatottság, vitatkozás barátokkal és munkatársakkal néhány napig, és megnövekedett érdeklődés ufó ügyekben - ezek egyikét sem tekintik műsorleálítónak. Ha az egész lakosság ehhez hasonlóan reagálna, nem lenne semmi probléma. Az Ébredés holnap megtörténne. Amit szeretnénk elkerülni, az az idegösszeroppanás, a félelemnek a barátokban és munkatársakban való olyan szintre emelkedése, amitől ők erőszakos lépéseket tennének a beszámoló személy ellen, a félelem hevessége a megfigyelőkben, ami sebezhetővé tenné őket, eltérítené őket, a Hívás leadása felé az önmagukat-szolgálókhoz. Ebből a megfontolásból a látogatások jelenleg csak a tudatalattiban rögzülnek.

Megjegyzés: az alábbi hozzáadva 2002. szeptember 7-i élő ZetaTalk IRC chat alapján

A Kétségnek egy Mértéke annak az abszolút bizonyosságnak a fényében értelmezendő, hogy az idegen jelenlét valós-e vagy sem. A megkérdezett lakosság többsége hisz abban, hogy az idegen jelenlét valós, hogy az intelligens élet máshol lehetséges, bármely kéznél lévő abszolút bizonyíték nélkül. Ez az, amit az Ébredés megkíván, egy fokozatos megbarátkozottsági szint emelkedést, anélkül, hogy egyetlen kontaktát is megégetnének a hisztérikus vallási vezetők, akiknek a gyepe veszélybe került. A ZetaTalk Helytállóság arra lett tervezve, hogy lehetővé tegye a népességnek, hogy felismerje az igazságot egy üzenetben, ellenben a színpadra újonnan érkezőkkel, akik a színpadot akarják, az üzenetet viszont ők találják ki. Ez nem bizonyítja, hogy az idegenek valósak, mivel Nancy kaphatta volna az üzenetet a kormánytól, lehetne egy frontvonala ennek az üzenetnek a kijuttatásának, tagadható, míg egy egyértelmű kormányzati forrás nem volna tagadható. Tehát, a Kétségnek egy Mértéke fenn van tartva.

All rights reserved: ZetaTalk@ZetaTalk.com