Témakör
Sorszám
Megjelent
Kibővült
Fordította
< Ébredés >
< 103 >
2002. január
-
longint

ZetaTalk: ZetaTalk jóslatok


Sok mű szót ejt az áthaladásról, de a ZetaTalk az első és az egyetlen, amely 2003-mat említi. Mi az egyenességünkről vagyunk ismertek, ami miatt gyakran ér minket panasz, egyrészt. Továbbá, sok csoport vonakodó embernek fájdalmat okozni, mivel a valóság, hogy a ők és szeretteik meg fognak halni, sokszor fájdalmas módon, és hogy az életük, ahogy ma élik, csalóka, a vezetőik hazudnak nekik, fájdalmas. Ezért, ők letompítják az igazságot, és felöltöztetik bíztatásokba, hogy jönnek jobb idők. Nekünk van bátorságunk, és azért dolgozunk együtt a követünkkel, Nancyvel, mert az ő bátorsága kölcsönöz nekünk is bátorságot.

Összehasonlításokat a ZetaTalkkal folyton tesznek emberek. Mint ahogy már rámutattunk, legalább a fele az összes állítólagosan magasabb vagy egyéb forrásokból jövő üzeneteknek hamis. Az elkövetőik tudják ezt, tudatosan tisztában vannak vele, hogy egy kitalációt írnak, és élvezik a figyelmet, amit kapnak, vagy a pénzt, amit kapnak, amennyiben szerződtetett dezinformációs szakértők. Túl a szándékosan elkövetett valótlanságokon, ott vannak a valós vagy félig-meddig valós üzenetek. Természetesen, a kontakta gyakran belekeveri a saját félelmét vagy előítéletét, színezve az üzenetet. Természetesen, a kontaktával vagy a médiummal kommunikáló idegeneknek meg lehet a saját vonakodásuk, hogy bejelentsék az igazságot, mivel az elkövetkező földi változások borzalmasak lesznek az emberiség legnagyobb része számára. Aztán ott vannak azok a hitelesen közvetített üzenetek, amelyek zavarosak a kontextusukban. Mint Cayce esetében, aki a földi változásokat a forgás megállásának hetében írja le, vagy az eltolódás órájában, nem maga az eltolódás után. Miért tenné? Cayce és a vele kommunikálók úgy érezték, hogy az emberiség leginkább így lenne figyelmes, és Cayce üzenetét a saját helyzetére leginkább azokban az időkben vonatkoztatná. Így a ZetaTalkot Cayce-hez hasonlítók különbségeket találnak, nem értve ezt.

A mi általános tanácsunk az emberiséghez az, hogy más közléseket azok beigazolódott érvényességének megfelelően értékeljenek ki. Nancy sokszor említi, az utóbbi időben, hogy a ZetaTalknak van egy visszakereshető jegyzéke. Scallionnak úgyszintén, és Cayce-nek is. Ha egy weboldalról nem azt lehet megállapítani, hogy más lenne, mint sok hűhó, és értéktelen, akkor annak jósolnia kellett, rendszeresen, és a jóslatoknak érvényesnek kell lenniük! Ha nem, legyetek szívesek, ne kérjetek fel minket összehasonlításra a hülyeséggel!

All rights reserved: ZetaTalk@ZetaTalk.com