Témakör
Sorszám
Megjelent
Kibővült
Fordította
< Ébredés >
< 09 >
1995 júliusa előtt
1996. május
longint

sighting ZetaTalk: Növekvő számú észlelések


A tudatosságotok szíve a tudatalatti, és amikor a népességetek többsége már nyugodt lesz a mi jelenlétünkkel, akkor már nem lesz rá szükség, hogy rejtőzködjünk előletek. Az Észlelések növekedni fognak, és magukban fognak foglalni idegen életformákat. Ez azután telepatikus beszélgetések felé fog elmozdulni ezekkel az életformákkal, emberek csoportjaival tömegesen. Egyre növekvő számú fotók és videók fognak készülni, és bár a szokásos szkeptikus-leleplezők gátjai fogják őket fogadni, ezek a fotók és videók beszélni fognak sokaknak a tudatalattijához. Mindig lesznek olyanok, akik tagadják azt, amit látnak. Ez történik ma is, a ti társadalmatokban, mindenféle szempontok szerint.

Amíg mi és más jóindulatú csoportok szólunk a tudatalattihoz, addig a tudatalatti arról is tudomással bír, amit a fül és a szem érzékel. A tagadásban lévők számára egyet nem értés következik be. Amennyiben az egyet nem értés dominál, akkor egy idegen űrhajó vagy alak tudatos felismerése félelmet válthat ki. Ha bosszankodással vagytok megtelve jelen ponton a hátráltatások végett, ha mentesnek érzitek magatokat a félelemtől, tartsátok észben, hogy a félelem-üzérek nem állnak nyerésre és már nem is fognak nyerésre állni. Ők már veszítettek. A hangjuk elveszett a lármában, és a jóindulatú üzenetek törnek elő a jelen időben. A csatának vége, de a csavargók némelyike még nem hagyta el a Földet.

Bár az észlelések növekvőben vannak, az, hogy ezek hol és mikor történnek, sok tényezőn múlik, melyek közül a helyi lakosok vágya, hogy egy ilyet megtapasztaljanak, csak egy. Néhány észlelés, mint a drámai Mexikó városi eset, amelyet ezrek láttak saját szemükkel és százak vettek fel videoszalagra, meggyorsítják az Ébredést azáltal, hogy mindenfelé leadják őket és hogy ezek nagymértékben megbízhatóak. Néhány észlelés eldugott helyeken azért történik, mert a lakosok többsége nyugodtan érzi magát azzal elképzeléssel, hogy galaktikus polgár legyen, és kész indokolatlan idegesség nélkül megtapasztalni egy észlelést. Néhány, egyének általi észlelés olyan, mint egy személyes jel, amit kontakták kapnak, egyfajta bátorításként, hogy az ösvény, amire rátapadtak, nem egy ostoba dolog.

Azonban hasonló módon vannak a világnak olyan területei, amelyek kevés észlelésben részesülnek, és a muszlim országok benne foglaltatnak ebben a listában. Ahol az emberek többsége izolálva van a híresztelésektől, amik a világon máshol szabadon folynak, és ahol azt mondják nekik, hogy az ő szigorúan szabályozott világukon kívüli minden más dolog az ördög műve, ott az észlelések többet ártanának, mint használnának. Ha valaki nem láthatja egy nőnek az arcát, szabad-e neki akkor egy ufót látnia?

All rights reserved: ZetaTalk@ZetaTalk.com