Témakör
Sorszám
Megjelent
Kibővült
Fordította
< Ébredés >
< 81 >
1997. február
-
longint

ZetaTalk: Találkozás az idegenekkel


Az Ébredés során, az idegen űrhajók észlelése sokkal meg fogja előzni valódi idegenek meglátását számos okból. Ne felejtsük el, hogy az Ébredés során az a legfontosabb, hogy védekezzünk a földi emberek nyugtalansági szintjének emelkedése ellen, amely az önmagukat-szolgálni orientáció felé hajtaná őket az aggodalom végett, ami ijesztő helyzetek során keletkezik.

A végkimenetel: Idegen életformák bármely észlelésének olyan körülmények között kell lejátszódnia, ahol a nyugtalanság csekély, és amely körülmények összességükben kiegyensúlyozottak egy megkönnyebbülés-érzéssel, hogy az illető az idegenekkel való találkozást egy ésszerű végkimenetellel tapasztalta. A találkozás átélőjét nem bántották, nem félemlítették meg, és úgy találja, hogy egész jól tud kommunikálni az idegenekkel.

Az átélő: Bár az idegen életformák észlelései küszöbön állók lesznek az Ébredés során, ezek az észlelések csak akkor fognak bekövetkezni, ha az illető embereket elég erősnek tekintik ahhoz, hogy logikus következtetésekre jussanak és ne pánik-vezette következtetésekre. Ezek az egyének kevesen vannak és messze egymástól.

A hely: Túl magán a találkozás átélőjén, ott van az a probléma, hogy a többi ember a közvetlen közelségben hogyan fog reagálni. Az átfogó eredmény az idegen jelenlétnek egy pozitív nézete kell legyen. Ha egy-egy egyénnek itt-ott ijedős reakciója van, ez önmagában még nem fogja megakadályozni az észlelést, ha az ő reakciójuk ellensúlyozódik mások elfogadó reakcióival.

All rights reserved: ZetaTalk@ZetaTalk.com