Témakör
Sorszám
Megjelent
Kibővült
Fordította
< Ébredés >
< 08 >
1995. július
-
longint

ZetaTalk: Teozófusok


A múltbeli teozófusok írásainak valós meglátásaik voltak, de nem egy médiumtól voltak. A helyességük az entitás tudásából jött, amit magával hozott az inkarnációba. A korai teozófusok csillaggyermekek voltak, akiknek a küldetése az emberek oktatása volt. A teozófusokat - akik megelőzték idejüket az általuk górcső alá vett problémákkal, és túl intellektuálisak voltak a tömegeknek - semmibe vette a vezetés, amely nem tekintette őket fenyegetésnek. Ezért az üzenetük nem lett ugyanolyan módon aláaknázva, mint például Jézus üzenete, aki világosan beszélt a tömegekhez, és közvetlenül és ismétlődően provokálta a vezetést.

Igaz tehát teozófusok tanítása, szó szerint kell azt értelmezni? Mint minden írás esetében, az olvasó saját értelmezése szerinti elferdítése beleillesztődhet. Bár a Világok Tanácsa kiigazította a környezetet a Földön itt-ott, hogy a 3. denzitású állapot tovább érvényesülhessen, a terv szerint - az olvasó egy rasszista elferdítést közbevethet. Amíg idegen csoportok, a 3. denzitásból is - mint amilyenek a 12. bolygóról származó látogatók - illetéktelenül befolyásolták a Földet, nem ritkán eltávolították ezeket a periodikus kataklizmákkal egy időben. Ahol az embereknek egy korábban a 12. bolygó lakosainak befolyása alatt álló csoportja a hullámok alá került, ott Atlantisz legendája megszületett.

A teozófusok, olyan nyelven beszélve az emberekhez, amit azok meg tudtak érteni, az eszükbe vésték az ő legendáikat. "Az ember" azt használja fel, ami kéznél van, amikor közölni kíván valamit, és nagy kommunikációs réseket kíván áthidalni. A korai teozófusokat nem szó szerint kell olvasni, hanem mintha verseket olvasnátok, mitológiát, tehát engedni a mögöttes jelentést beszivárogni. Ez, teljességében, továbbítani fogja a teozófusok szándékolt üzenetét, akik igaz történelmet meséltek el, és az időszerű igaz terveket közvetítették a Földnek.

All rights reserved: ZetaTalk@ZetaTalk.com