Témakör
Sorszám
Megjelent
Kibővült
Fordította
Póluseltolódás >
< 169 >
2002. december
-
longint

ZetaTalk: Bizonyság
Megjegyzés: a 2002. december 7-i élő ZetaTalk IRC chat alatt íródott


Sokan, akik tökéletesen tisztában vannak vele, hogy a jóslataink az időjárási változásokkal kapcsolatban, és hogy ennek milyen hatása lesz a terményekre, maradéktalanul bejöttek, még mindig az élelmiszerrel teli boltokra mutogatnak, és azt bizonygatják, hogy mindez fals. Az időjárási hatás a terményekre beütött az előre megjósolt évben, 2000-ben, és közzé lett téve a médiában, majd pedig elcsittítva, és csak most szivárog ki, hogy milyen mértékű ez, most, hogy a vezetőség el van foglalva a saját gondjaival. Azt jósoltuk talán, hogy az összes ember mindenütt éhezni fog, egy morzsa se lesz enni? Aligha, de ez ráragasztott kritérium azok részéről, akik a tagadásba kapaszkodnak. Amíg csak lesz egy szem keksz, a Földön valahol, a mi jóslataink rosszak. Ugyanígy, a jóslatunk, hogy a földrengések növekedni fognak mind Richter, mind gyakoriság szerint, egy lineáris léptékben, is csak nemrég igazolódott be, minthogy a földrengési fokozódás elég nagy lett ahhoz, hogy felfigyeljenek rá. Azt is előrejeleztük, hogy aluljelentés lesz, kieső területekről pedig egyszerűen nem lesz jelentés, ami ugyancsak napvilágra került épp a napokban. Amígcsak a vezetés kihagyogatott rengéseket az adatbázisból, vagy aluljelentett, vagy olyan áttekintő statisztikákat tett közzé, amelyek nem az aktuális földrengésekre támaszkodnak, addig minket megvádoltak azzal, hogy hamis jóslatokat adtunk, a makacsul tagadók.

És teljesen hasonlóan, még ha elmondtuk is, hogy ez a befelé tartó bolygó csak az utolsó hónapokban fogja megközelíteni a Földet; hogy a földrengési fokozódás továbbra is megmarad lineárisnak, és nem lesz exponenciális, az árhullámok pedig a szokottnál magasabbak lesznek, nem pedig belföldeket elárasztó toronymagas hullámok, az elkeseredetten tagadni vágyók bizonyosságot akarnak és drámát. A póluseltolódás hatásai mágnesesek, és az áthaladás idejekor történnek. Az eltolódás előtt, a befelé tartó bolygó hatása olyan, mint egy pókhálóban küszködő bogáré, egy másik bogár számára, amely a hálóban egy másik helyen esett csapdába. Van reakció, még ha a két bogár távol van is egymástól, és ha az egyik bogár mászni is képes, közelebb a csapdába esetthez, a rezgések és a hatás a csapdába esettre még erősebben érezhetők lennének. De mindazonáltal, a bogár-háló analógiában, még mindig csak rángatózásról beszélünk a hálóban, rezgésekről, hacsak és amíg az utazó bogár meg nem érkezik a csapdába esett bogárhoz. Akkor kezdetét veszi a dráma! Csapkodó lábak! Zúgó szárnyak! Mindkét bogár kárt tesz a másikban az eszeveszett kölcsönhatásában, mondjuk.

Így, az áthaladás pontjában van az, hogy a Föld a leginkább reagál, ezt megelőzően pedig, rángatódzik, úgymond. A földrengési lemezek le vannak zárva, mivel a Föld össze van nyomva, egy mechanizmus révén, amit az emberiség nem ért. Ezt szemléltette a növekedés a mélységi földrengésekben, a korábbi évtizedekben. Mihelyst a lemezek lezáródtak, felszíni rengések pattogtak vissza a többi felszíni lemezről - a dominó-effektus, ami manifesztálódott 1999-ben, az előrejelzéseinknek megfelelően. Most a földrengésekben való növekedés manifesztálódik a nyilvános észrevételre. Mit árul el mindez a Föld válaszáról a befelé tartó bolygóra? A mag felelős ezekért, minthogy az örvénylő mag mintázat-változásai megnövekedett vulkáni tevékenységben jelentek meg, és fokozódó rengésekben, minthogy a lemezek - ahogy korábban leírtuk - mutatják az eltolódási mintázatot is már most, nem csak egy dominó effektust. A nyomás a lemezeken az eltolódás idejekor olyan lesz, hogy a Csendes-óceán rövidülni, az Atlanti-óceán pedig szélesedni fog, és földi változások a felszínen már mutatják ezt feszülő földben az Atlanti-óceán mentén, rengési visszaverődésekben a Csendes-óceán mentén. Hogyan fog ez megváltozni, az elkövetkező hónapokban?

Több lesz, és erősebb, hogy így egyes nagyvárosokban problémás lesz az élet, és rögeszmés a legutóbbi rengési törmelék összetakarításától és rémülettel terhelt a következő végett. A fokozódó mag-kavargás, egy olyan magtól, mely leginkább a közelbe érkezvén érzékeny egy mágneses óriásra, a föld lemezeit is felmelegíti, olvadó jégsarkokat okozva, olvadó gleccsereket, és emelkedő tengereket. Ezek történésben vannak, de aluljelentik őket jelenleg, azonban az aluljelentett rengésekhez hasonlóan berobbannak majd a nyilvánosság szemébe, amikor partvonalak melletti városok elárasztódnak több lábnyi vízzel, elmosva az utcáikat. Mennyire fog ez megváltozni az eltolódáshoz vezető hónapokban? Magasabb dagály, több kiáradás, és őrjöngőbb városi közigazgatók. Amíg a bolygó be nem hömpölyög a látképbe, és olyan gyorsan nem közeledik, hogy a föld perceket majd órákat lassul egy nap alatt, majd pedig megáll a forgásában, nem lesznek lineárisnál nagyobb növekedések azokban, amiket leírtunk.

Akik egy dudáló kürtszóra várnak, bizonyosságra, és követelik ezt, azok egyszerűen nem dolgozzák fel az információkat. Ők gyerekek, feketét és fehéret akarva, és képtelenek megállni a lábukon, amikor saját maguk kell gondolkodjanak. Ők elveszettek lesznek, az eltolódáskor, bármely esetben, és kóborolva lehet majd rájuk találni, elveszetten, utána, némely idegentől követelve, hogy a bizonyság megérkezzen az életükbe.

All rights reserved: ZetaTalk@ZetaTalk.com