Témakör
Sorszám
Megjelent
Kibővült
Fordította
< Átalakulás >
>> 01 >
1995 júliusa előtt
-
longint

ZetaTalk: Hibrid otthonok


Fel fognak-e venni a hibridjeink állandó tartózkodást a Földön, a kataklizmák után? Hát természetesen, másokat-szolgáló közösségekben. Ez szelektív lesz és elővigyázatos, és az emberi társadalmak - már amennyire működni tudnak majd a katasztrófákat követően - többnyire nem lesznek ennek tudatában. Néhányan a hibridjeink közül maguk közt fognak élni, vagy velünk, a telivér zétákkal, néhány esetben pedig emberekkel is. Az életszínvonal ezekben a közösségekben sokkal magasabb lesz, mint aminek ti ma örvendetek: igen magas technikai szintű, ahogy mondani szoktátok. A hibridek számíthatnak rá, hogy úgy fognak élni, mint ahogy ma élnek, automatizált élelemtermeléssel, és szabályozott hőmérséklettel és fénnyel. A tudomány fejlett, és a tudományokban való kutatás majdnem mindenki számára egy elfoglaltságot jelent. Az energiaellátás és az utazás formái meg fogják közelíteni azt a szintet, amelynek mi, a zéták, a hibridekkel együtt ma örvendünk.

A másokat-szolgáló hibridek és zéták be fogják fogadni maguk közé a másokat-szolgáló embereket, egy mértékig. Ahol csak emberi közösségek lesznek, akik a másokat-szolgálni orientációban élnek, ott ezek a technológiák nekik egy ajándékként lesznek a rendelkezésükre bocsátva. A kommunikáció, vagy a hírek megosztása teljes, és cenzúra nélküli lesz. A közösségi tevékenységeket szavazás alapján fogják meghatározni, úgy, mint ahogyan azt írtuk le, hogy a Világok Tanácsa hogyan szavaztatja most a Föld népének véleményeit. Mindenkinek van egy szavazata, és nem szükséges a "sarkokhoz futkosni".

A legtöbb emberi közösség - még ha a másokat-szolgálni orientáció alatt működik is a póluseltolódás után - szigorúan emberi fog maradni. Néhány, kizárólag a mi hibridjeinkből álló közösség az eltolódás után fog kipattanni a Földön, nagymértékben elpusztult vagy új, lakatlan földterületeken. Minthogy a hibridjeink nem teljesen ismeretlenek, ma, néhány embernek, vegyes közösségek szintúgy lesznek majd. Ezekben várható, hogy az emberek részesedni fognak a hibridjeink által élvezett technológiákból, így lényegében befogadják őket. Az összeshez képest, az ilyen közösségekből nem lesz olyan nagyon sok. Emlékezzetek arra is, hogy a befogadott emberek egy nagy-nagy pusztításon mentek akkorra keresztül, és lényegében hajléktalanok lesznek. Ahol az emberek felkészültek a kataklizmákra, és az után is működőképesek, a közvetlen befogadás a hibrid közösségeink által nem valószínű.

A másokat-szolgáló közösségeket alapítani kívánó, a kataklizmákra készülődő embereknek nem kellene a zétai hibrid közösségekhez való fizikai közelség gondolatával foglalkozniuk. Mi meg fogunk találni benneteket. A jövőbeli letelepedési helyeinket mi még nem szemeltük ki, minthogy ez még sok mindentől függ majd. Az emberek szabad akarata - akik sok változtatást fognak tenni a jelen és az akkori idő között - kihat az eredményre. Koncentráljatok a kényelmetekre, és hogy képesek legyetek elérni a céljaitokat, amelyek nem lesznek olyan nagyon egyszerűek. Meggyőzni az embereket, hogy feladjanak sok kényelmet, hogy egy primitívebb állapotban éljenek, minden eshetőségre felkészülve, nem egy egyszerű dolog. Sokan el fogják utasítani a javaslataitokat, és az üstökös létezéséről, és az annak pályájáról való bizonyosság ehhez későn fog megérkezni. Összpontosítsatok arra, hogy mit tudtok elérni, és majd jelentkezünk. El fogunk jönni hozzátok.

All rights reserved: ZetaTalk@ZetaTalk.com