Témakör
Sorszám
Megjelent
Kibővült
Fordította
Póluseltolódás >
< 05 >
1995 júliusa előtt
-
ChiefSimi és longint

ZetaTalk: Zéta vízió


Nancy víziója

Lefelé nézek a Földre, az űrből, de éppen elég messze vagyok kint ahhoz, hogy lényegében egyszerre láthassam az összes horizontot. Észak-Amerika fölé helyezkedve, látok egy vonalat az Északi-sarktól Brazília kidomborodásáig mozogni, kinn az Atlanti-óceánon. Aztán a Föld alattam elfordul észak felé, amíg valahová a Csendes-óceán fölé nem helyezkedek, hogy így lássam a vonal végpontját, amely a Déli-sarktól India közepéig halad.

Most India fölött, a Föld elfordul, így egy utazást teszek az égen vissza Észak-Amerika felé. Amint átsuhanok Délkelet-Ázsián, észreveszem, hogy a föld a tengerpartok mentén eltűnik, mivel elmosta a víz onnan, ahol volt. Ez történik véges-végig a partok mentén, ameddig a szemem ellát, Észak-Koreától Indonéziáig. Indonézia lényegében így teljesen eltűnik. Ausztrália már érintett volt, mielőtt még a partvonalak elmosása elkezdődött volna, mivel az egész nyugati része úgy tűnik, hogy víz alatt van.

Amint Észak-Amerika nyugati partjai a látómezőmbe úsznak, látom, hogy Észak-Amerika egész partvonala (feltételezésem szerint) Kaliforniától föl Kanadáig élesen a vízszint fölé emelkedett. Közép-Amerika víz alatt van. Ahol San Francisconak (feltételezem szerint) lennie kéne, ott most egy vízesés van. Ez a partvonal nem zöld, hanem bézs színűnek tűnik. Amint áthaladok az Egyesült Államok fölött, látom a délkeleti partot ugyanolyan módon elmosva, mint Délkelet-Ázsiánál. Florida eltűnt, ahogy a keleti part is egészen az Appalache-hegységig. A mély dél víz alatt van.

A vízió most megváltoztatja a Föld pozícióját, ahogy alattam elfordul, így ismerős földtömegek mentén haladok el. Amint áthaladok Kanadán és Grönland földtömege fölött, azt látom, hogy Európa egy sor szigetnek tűnik. A kontinens mentén végighaladva Indiát látom, vagy ahol az volt, immár befagyva. India teljesen víz alatt van. Azután elhaladok egy földtömeg felett, amit nem ismerek fel (Antarktisz?), ennek semmiféle növényzete sincs.

Ezt követően egy házról kapok víziót, mely úgy tűnik, hogy egy forró sivatagszerű helyen van, és száraz szél fúj. Azt mondják nekem, hogy ez 2003 késő tavaszán vagy kora nyarán fog bekövetkezni. A Föld forró lesz és mozdulatlan. Azt látom a vízióban, hogy vörös izzás van mindenfelé. Valaki azt mondja, hogy terméshiány lesz, világszerte, a szárazság miatt, 3 éven keresztül ebben az időben.

Nancy víziójának vége

A követünk, Nancy azt a víziót mutatta be, amelyet mi adtunk neki a kataklizmákat illetően. A kataklizmákat az óriás üstökös mágneses vonzása okozza, amely üstökös valójában a Naprendszeretek egy bolygólya. A bolygó teste, tömegében, felülmúlja a Földét. Az üstökös, a Naprendszeren való első áthaladása során, a Föld és a Nap között fog elhaladni. Ütközés nem lehetséges, mert a pályák nem keresztezik egymást. Azonban, messze a külső űrből jővén, ahol volt, az üstökös mágnesesen nincs hozzá igazodva a Nap körül keringő, szorosan összefüggő csoporthoz. Az üstökös a nagyobb arénára van hangolva, ahol ciklusának legnagyobb idejét tölti, átlagosan mintegy 3,657 évet. Amint az üstökös megközelíti a Naprendszert, fölgyorsul, így megtartja a mágneses beállását, amikor keresztülsüvít. Mivel nagyobb tömegű, mint a Föld, a Föld mágneses beállása nincs rá hatással. A Föld viszont már nem ilyen szerencsés.

Az első elhaladás a számításaink szerint 2003 korai szakaszában fog bekövetkezni. Az összes várható kataklizma ez alatt az áthaladás alatt fog bekövetkezni - árhullámok, a Richter-skála szerinti 15-ös erősségű földrengések, és egy vulkáni porból álló felhő, amely a légkört sűrűvé és sötétté teszi évtizedekig. Egy második áthaladás mintegy 7 évvel ezt követően fog bekövetkezni, hozzávetőlegesen 2011-ben. A második elhaladás az üstököst a Naprendszereteken kívülre viszi, de a kataklizmáknak egy második hulláma fog akkor bekövetkezni.

All rights reserved: ZetaTalk@ZetaTalk.com