Témakör
Sorszám
Megjelent
Kibővült
Fordította
Póluseltolódás >
< 06 >
1995 júliusa előtt
-
ChiefSimi és longint

ZetaTalk: Időkeret


A előrejelzésünk helytállóságát illetően, hogy késő tavasszal, kora nyáron, a 2003-as évben. Ezt napra pontosan nem lehet leszögezni. Mivel az üstökös és a Föld hatnak egymásra, mégpedig egymás közelségében, az elcsúszás pontos pillanatát sok dolog határozza meg. A kontinensek pontos helyzete, amikor a Föld forgása a megállásig lassul. Mennyire fog a Föld belső magja felpezsdülni, mielőtt a Föld kérge megcsúszik. Ezek olyan dolgok, amelyeket nem lehet pontosan megjósolni, mert túl sok változó van játékban.

Az üstökös látható lesz szabad szemmel hozzávetőlegesen 7,3 héttel, de semmiképp sem kevesebb, mint 43 nappal a nagy gravitációs és mágneses megbomlás előtt, amelyet leírtunk. Mindenki tudatában lesz az üstökösnek, bár a legtöbben nem fogják kellőképp figyelembe venni a jelenlétét. Ahogy említettük, az emberiség többsége vagy tagadásban, vagy túl nagy sietségben lesz ahhoz, hogy észrevegye, vagy hogy foglalkozzon vele. A kormányotok és mások már tudnak az üstökösről, és látható a számukra. Erről vitáznak most maguk között. Hogy mit választanak a világ kormányai, hogy mit mondjanak a lakosságuknak, azt nem tudni - ez a szabad akarat dolga, bármilyen, ebben az időben tett találgatás hamisnak bizonyulhatna. Mi azt választottuk, hogy figyelmeztetjük az embereket. Azok, akik cselekedni kívánnak, megtehetik. Azok, akik azt választják, hogy nem veszik tudomásul, meghozták a választásukat maguk és a szeretteik számára. Azok, akik nem tudnak cselekedni, kapacitás hiánya miatt, készülhetnek a békéjükre.

Az üstökös periodikusan jelenik meg, átlagosan minden 3,657-ik évben. Az ingadozás nem a Naprendszer bármely helyzetének tulajdonítható, hanem bolygó testek gravitációs vonzásának, melyek az üstökös útjába belengenek, amikor az messze van a Naprendszertől. Mi azt ajánlanánk, hogy olvassatok néhány irodalmat, melyek ennek az üstökösnek a periodikus természetéről íródtak, amit a naprendszeretek egy bolygójának is lehet tekinteni. A Földetek, kézzelfogható földrajzi nyomaiban, tanúként szolgál az üstökös periodikus természetű megjelenésére.

All rights reserved: ZetaTalk@ZetaTalk.com