Témakör
Sorszám
Megjelent
Kibővült
Fordította
Póluseltolódás >
< 04 >
1995 júliusa előtt
1995. november
sziszi

ZetaTalk: Újidő


A Föld lakható lesz a kataklizmák után is, ezért tudta az emberi faj folytatni az életét a korábbi katasztrófák után. Az élet rögös és rövid. A csecsemőhalandóság iszonyatos. Az erős életben marad, és ahol közösségi együttműködés lesz a segítőkész emberek között, az esélyek nem olyan rosszak. A lakhatóság változó a fekvés függvényében. A pólusok eltolódnak, a szélirány megváltozik, a vulkánkitörések folytatódnak az aktív vulkánokból, amelyek lenyugvása eltart egy ideig. Az esők folyamatosnak tűnnek, de a növényvilág nem kifogásolja ezt annyira, mint amennyire az emlősök próbálnak száraz helyet találni. Az étrend nem olyan változatos, mint azelőtt, a piac távol van, de más szempontból sokkal tarkább. Akik életben maradtak, megtanultak mindent megenni, beleértve a bogarakat is. Bogarak nagy számban élnek, nagy számban gyarapodnak a nedvességben, a halott szövetekből táplálkoznak, melyek mindenfelé láthatóak lesznek.

A majdani lakhatóságot egyenlőnek vehetitek a mostani felkészüléssel. Ahol a kormányotok nem informál benneteket, hogy mi fog történni, és ahol a vezetőség jobban fél a pániktól és a széthullástól, mint a figyelmeztetés hiányának következményeitől - ott a felkészülésetek hiányt fog szenvedni. Mindamellett, az igazat megvallva, nehéz lesz felkészülni. Olyan sok minden megváltozik, és a változás nem áll emberi irányítás alatt.

A múltbeli kataklizmák során az emberi populáció szintén megtizedelődött, de a primitív állapotok miatti halálozás dominált, a földrengések miatti halálesetek csekélyek voltak, és majdnem mindegyik életben maradt ember járatos volt a földművelésben. A fedélépítés az elmúlt kataklizmák alatt könnyű volt, sátrat készíteni szalmából, fából, rongyokból, és ez inkább összetört vagy a szél fújta el, mintsem a lakókra szakadt volna, hogy összezúzza őket. Hacsak az emberek olyan szerencsétlenek nem voltak, hogy szökőárak, lávafolyamok útjában, vagy perzselő földön álltak - túléltek. A múltbeli katasztrófák után az embereknek nem sokkal volt kevesebbjük, mint azelőtt, merthogy az életük is csak puszta túlélés volt. Az élet keményebbé vált természetesen, minthogy valaki vethet, de semmit sem talál, amit learathatna, és a háziállatai hamarosan elpusztulnak az élelem hiányától. Egyre kevesebb hal akad a folyókban, a gyümölcs- és diófák nem hoznak termést, és a gyümölcs vadonból való beszerzése ugyanúgy kárt vall. A túlélők források nélkül találják magukat, megesznek mindent, amit csak találnak - fakérget, bogarakat, moszatokat, leveleket, és alkalmanként egymást is.

Az elkövetkező póluseltolódás különbözik a múltbeliektől néhány vonatkozásban, ámbár mindegyik rossz előjel a jelenlegi emberi népességnek.

Következésképp, azt jósoljuk, hogy a népesség 90%-a meg fog halni közvetlenül vagy közvetve a kataklizmák eredményeképpen, a maradék pedig elkülönül a növekvő spirituális orientáció szerinti polarizáció következtében. Ez az Újidő más lesz, mind spirituálisan, mind fizikailag.

All rights reserved: ZetaTalk@ZetaTalk.com