Témakör
Sorszám
Megjelent
Kibővült
Fordította
Póluseltolódás >
< 144 >
2002. február
2002. augusztus
ChiefSimi és longint

ZetaTalk: Holdudvar


Azt állítottuk, hogy amint az áthaladás ideje közeledik, a földrengések és a vulkánkitörések, valamint az időjárási rendellenességek fokozódni fognak. Ezek mind tapasztalhatók, és grafikonban ábrázolhatók, tehát a növekedések kézzelfoghatók. Ezen kívül, már 1995-ben megmondtuk, hogy az időjárási rendellenességek magukban fognak foglalni szárazságokat és árvizeket is, váltakozva, olyannyira, hogy a nyár havat fog hozni és kora tavasz fog beköszönteni a tél közepén. Ez már annyira mindennapos dolog lett, hogy már nem is fűznek hozzá kommentárt. A zöld meteoritokról, tűzgolyókká nagyobbodva, ahogy ereszkednek alá az égen, a felpúpozódó tengerek és a metánrobbanások okozta döngésekről és fényfelvillanásokról egyre gyakrabban hallani. Ezek mind, a fokozódott örvénylés a magban, az űrszemét befelé sodródása a külső Naprendszerben, ahogy a mozgások a Naprendszer belseje felé fokozódnak, mind annak a bizonyítékai, hogy a Föld reagál bátyja közeledtére.

Milyen más, eddig még nem kommentált, de történő vagy várhatóan bekövetkező hatásokkal lehet számolni? 2002 elején, egy pontosan kivehető gyűrű vált megfigyelhetővé a Hold körül, és ez közvetlen kapcsolatban van a megnövekedett hamuval az atmoszférában. Ahogy azt a Troubled Times-on helyesen megjegyezték, jelenleg több vulkán aktív, mint az ember emlékezetében valaha. Ez nem csak a helybéli környéket érinti, mert a hamu, a finom hamu, fölfele sodródik, és világon mindenfelé elszállítódik. A póluseltolódás után ez a hamu drámai naplementéket és hajnalokat fog előidézni, jóval drámaibbakat annál, mint amit az emberiség ma elképzelhetőnek tart. Egy narancssárga égbolt válik majdnem a normává, így az ezen időszak alatt született gyerekek meg lesznek döbbenve néhány évtized múlva, amikor az ég kékké válik. De ahogy az eltolódás közeleg, az ilyen gyűrűk a hold körül, a ragyogó fények, mindennapos dolgokká válnak, és ahogy még több rendellenesség téríti majd el a gondterhelt emberiséget, az ezekhez fűzött megjegyzések abbamaradnak.

Megjegyzés: az alábbival kibővült a 2002. augusztus 3-i élő ZetaTalk IRC chat alatt

Van kommentárunk növekvő betegségről, bacilusok vándorlásáról, vad- és halállomány megbetegedéséről, és ez a biológiai bizonysága a földi változásoknak. Szintén vannak atmoszférikus változások, mint a Holdat körülvevő, hónapokkal ezelőtt megemlített udvar, na és természetesen az időjárási változások, melyeket az emberiség képtelen megmagyarázni vagy előre megjósolni. Mi okozta a fekete szennyes foltokat, amik New Jersey útburkolatain megjelentek? Szennyeződés a légkörben, mely nem mozdult el, mint korábban, hanem ott lebegett, egy alacsony magasságban, kölcsönhatásba lépve más kemikáliákkal, egyfajta összeállt inverzió. Más szóval, az időjárás!

All rights reserved: ZetaTalk@ZetaTalk.com