Témakör
Sorszám
Megjelent
Kibővült
Fordította
Póluseltolódás >
< 12 >
1995 júliusa előtt
-
ChiefSimi és longint

ZetaTalk: Kihirdetni a szükségállapotot


Hogy a nép hogyan fog reagálni, ez valójában kevésbé egy égető, inkább egy hipotetikus kérdés, mert a kormányok nem fogják elmondani azoknak az embereknek, akiket kormányoznak. Habozni fognak, vitatkozni, agonizálni, de beszélni nem. A szavak terjesztése az emberekre marad, az olyan hálózatokon, mint amilyen az Internet. Akik meg kívánják hallgatni, figyelni fognak. Akik nem tudják kezelni a dolgot, tagadni fognak. Akik nem lennének képesek alkalmazkodni, azok sem fognak figyelni, semmi esetre, viszont beletörődnek. Ezt most részletezzük.

Beszélgetések a világvégéről, a millenniumról, és hogy ez mit jelent, már évszázadok óta voltak. Legalább az elmúlt kétszáz év óta jósolják emberek, hogy a vég el fog érkezni ekkor vagy akkor. Az időpontok jöttek és mentek. Az emberek hozzáedződtek az efféle híresztelésekhez, és amikor hallják őket, általában csak mosolyognak. Ezért, függetlenül attól, hogy kitől vagy hogy milyen hangosan jön a bejelentés, az emberiség túlnyomó többsége figyelmen kívül fogja hagyni azt. Még amikor a 12. bolygó már látható lesz, és közel húzódik, az emberek még akkor is el fogják hessegetni az efféle beszédtémákat, mondván, megint egy vészmadár.

Nem sok minden van, amit bármelyik egyedi ember tehetne, hogy ezt megváltoztassa. Jobban teszitek, ha az erőfeszítéseiteket egy hely kiépítésére fordítjátok, a magatok, barátaitok, a családjaitok és szeretteitek számára. Ahelyett, hogy a tömegeket próbálnátok felbujtani, jobb, ha magatokat a ma technológiájának megőrzésére, a kis csoportotok élelmezésének előkészítésére szentelitek, hogy valami megmaradhasson. Máskülönben az időtök elfecsérlődik.

Mi azt mondjuk nektek: ha a világ kormányai még riadót is akarnának fújni, mától kezdődően, az emberek, akiket kormányoznak, akkor is elhessegetnék az igazságot. Hogyan lenne bizonyítható az állítás? A geológiai változásokra mutatással? Egyes tudósok ezt tették, az évszázadokon és évtizedeken át, egészen a jelenig, kevés eredménnyel. Ami azt illeti - mint ahogyan azt az összes kellemetlen hír hozójával tették -, kigúnyolták őket. Aki oda tud figyelni, megteszi, a túlnyomó többség pedig, aki elutasítja, hogy így tegyen, becsukja a fülét. Még akkor is, amikor a 12. bolygó már látható lesz az égbolton, nappal vagy éjszaka, az emberiség úgy fogja ezt félresöpörni, mint egy akármilyen eseményt. Nézzétek meg, hogy az űrhajóinkat, amiket tömegesen látnak, csak néhányan látják tudatosan. A többiek egyszerűen azt választották, hogy ne lássák.

Arra vonatkozóan, hogy agresszió lesz-e azokban, akik túl későn tudják meg, hogy egy póluseltolódás közeleg. Mi azt jósoljuk, hogy mulatozás lesz, mert a mulatozás gyakran a tagadás formája, amikor közel a vég. Bulikat fognak tartani. Néhányan lemerítik számlájukról a megtakarított pénzüket, még a lakbért vagy a rezsipénzt is elköltik, hogy mulatozásban tereljék el a figyelmüket.

Ahol az egyéni emberi tetteknek jelentőségük lehet, az az Újidőben lesz, amikor a túlélők, fiatalok és idősek, nem tudják, hogy mit tegyenek, vagy hogy hová menjenek. Készüljetek fel a sérülésekre, és a lelki sokkra, meg a siralmas állapotban lévő árvákra. Készüljetek fel a legyengült, a látott szörnyűségektől beszélni képtelen, ellátatlan és elfekélyesedett sérülésekkel közétek érkező csellengők ellátására. Ők azok, akiken segíthettek, mert ők felelni és figyelni fognak a hangotokra.

All rights reserved: ZetaTalk@ZetaTalk.com