Témakör
Sorszám
Megjelent
Kibővült
Fordította
Póluseltolódás >
< 117 >
2000. február
2002. 01., 03.
ChiefSimi és longint

ZetaTalk: Háborús fenyegetőzések
Új ZetaTalk 2000. február 5-én


Nézzetek mögé Kína háborús fenyegetőzéseinek. Kína szenvedett a nemrégi felhőszakadások, özönvizek miatt, amelyek emberéletek súlyos veszteségét követelték Kínában, aki teljesen képtelen a kiáradó folyókat szabályozni és népét élelmezni. Jelenleg éhínség van Észak-Koreában, jól dokumentálva, hogy az éhezők átszökdösnek a határon, élelmet koldulva a kínaiaktól. Mi fog történni, ha az időjárás még inkább rosszabbodik, egy olyan országgal, amely már most sem tudja etetni a lakosságát? A születésszabályozás nem lesz elég. Kínában a lakosság nagy százaléka fog éhezni, ahogy most Észak-Koreában. Mi történik egy ilyen helyzetben? A hatalmon lévők ujjukkal a határon túlra mutatnak, kígyót, békát kiabálva. Ez egy olyan technika, amelyet szüntelenül használtak az emberi történelem során, és sok 3. denzitású kultúrában. Bármikor, amikor az ember nem akar a házon belül civakodni, kifelé mutat és azt mondja: "Uram Isten, ott a farkas!". A belviszály megszűnik, és minden arc kifelé néz.

Ez az a technika, amit Kína is használ. Nem gondolnak tettlegességre a fenyegetőzéseiknél, de lesz kardcsörgetés, sok zaj, és várható, hogy más országok is ugyanezt fogják tenni. Talán még a szuperhatalmak is ebbe fognak belekezdeni, ahogy a jelenlegi földi változásokkal kapcsolatban is ezt tették: Mondjátok azt az embereknek, hogy nézzenek másfelé, térítsétek el őket, hogy ne gondolkodjanak azon, hogy mi történik. Ez fokozottan fog jelentkezni, ahogy az éhezés egyre jobban szorítja a polgárság meggyötört hasát. A Bush-kormányzat részéről történő kardcsörgetést, válaszként a 911-es eseményekre, a gazdasági problémák fényében kellene szemlélni, amelyek még a 911 megtörténte előtt bontakoztak ki. A recesszió, amiről ez a kormányzat azt választja állítani, hogy csak a 911 miatt indult meg, valójában már akkor folyamatban volt, amikor Bush betette a lábát a Fehér Házba. Ez a háborúra és külső fenyegetésre irányuló mutogatás egy közönséges trükk azok között, akik vezetőségre jelölik ki magukat az országukban. A háború nem lesz nyereséges senki számára, a fenyegetőzés formáján kívül, ezért mi azt gyanítjuk, hogy ennél az ügy nem fog tovább menni.

Új ZetaTalk a 2002. március 2-i IRC chatkor

A III. világháború nem fog bekövetkezni, bár az ezzel való fenyegetőzések vég nélküliek lesznek az eltolódáshoz közeledve. Az ok - amint azt el is mondtuk -, amiért teljes méretű háború nem fog kitörni országok között, az az, hogy ebből senki nem nyerne semmit. Ami most történik - bár az ifjabb Bush "háborúnak" nevezte -, az nem háború, itt egy ország egy alakulat, egy bűnöző vagy esetleg forradalmi alakulat ellen van, és nem egy másik ország ellen. Sok országnak van dolga forradalommal, Spanyolországnak ma, például, és nem hívja ezt "háborúnak". Vannak feketepiacok, bűnszervezetek az USA-ban, Olaszországban meg Oroszországban, drog kartellek, és ez nem háború, bár ezt a szót használják. A határnál folyó ügyekre összpontosítás, amint említettük, a népesség elcsendesítésének egy igen régi keletű módja, mivel félnek elterelni a szülő figyelmét vészes időkben. Az országok ezt használják a népesség elterelésére és elhallgattatására, amikor a belső ügyek aggodalomba ejtők. Az országok ezt használják, hogy ne kelljen kézbe venniük a problémákat. Ha valaki el akarja csendesíteni testvéreknek egy civakodó csoportját, akkor bejelenti, hogy az egyiküket, vagy a családot, megtámadták! Minden anya elmondhatja nektek, hogy ilyenkor egy egyesült frontvonal jön létre, és a civakodást félreteszik. Így tehát, mi azt jósoljuk, hogy fenyegetőzés, és kardcsörgetés, fognak történni, de nem háború.

All rights reserved: ZetaTalk@ZetaTalk.com