Témakör
Sorszám
Megjelent
Kibővült
Fordította
< Átalakulás >
< 95 >
2000. július
-
longint

ZetaTalk: Betiltott üzenet


A ZetaTalk egyszerű üzenetét - hogy a Földnek valóban vannak látogatói más világokból, hogy ezt a tényt eltitkolják, és néhányaknak az amerikai katonaságnál az a vágya, hogy megszerezzék az ő technológiájukat, hogy a Föld időszakonként kataklizmákon esik keresztül a 12. bolygó áthaladása során, és hogy bizonyos hatalmi pozíciókban lévő elitek tudnak a következő függőben lévő áthaladásról 2003-ban - nem tekintették fenyegetésnek egészen a millenniumig és még azon túl sem. Ennek oka szintén egyszerű volt - a ZetaTalk nem tartalmazott olyan igazságot, vagy tett olyan állításokat, amelyek ellenőrizhetők lettek volna. Jóslatok hangzottak el, időjárási változásokról, terményhiányokról és földrengési tendenciákról, a dolgok pedig irányukat változtatták efelé, de a nevetségesség és a bizonyítékok arányának mérlegsúlya azoknak az oldalán állt, akik tudatlanságban és higgadtságban tartanák a nyilvánosságot, egészen a póluseltolódás előtti utolsó napokig. Ez a mérlegsúly nemrég, a 2000-es év közepén, a ZetaTalk bizonyossága felé tolódott, így első alkalommal egy fenyegetéssé téve azt, az aggodalommal szemben.

Milyen bizonyíték következett be, 2000 közepére? Amint azt a követünk, Nancy, a ZetaTalk Újdonságok oldalán és az ő lelkes hívei a Nehéz Idők oldalakon gondosan ledokumentálták, a ZetaTalk igen pontosnak bizonyult megjövendölvén:

A ZetaTalk esedékes rá, hogy megnövekedett figyelmet kapjon, ezen jóslatoknak a pontossága következtében. Kérdéseket fognak feltenni a hatalmon lévők felé, akik "alig várják", hogy őszintén válaszoljanak nekik. Ezekben az országokban, ahol az információ áramlását szigorú ellenőrzés alatt, a médiát pedig jól kézben tartják, és a népesség hozzá van szokva, hogy számos fronton irányítsák az életét, a reakció az üzenet elfojtása lesz. Ezekben az országokban, ahol egy olyan döntés van érvényben, miszerint engedhető, hogy a ZetaTalk üzenete és az ezt kísérő Nehéz Idők információk további figyelmet kapjanak, ott nem lesz változás, mivel minden előkészületet a megnövekedett figyelem felé megelőzte a ZetaTalk jóslatok bizonyossága. A nyilvánosság reakciója le lett mérve, és a nyilvánosságnak adandó válaszok hosszan fel lettek sorolva - egy okos kiáltás, egy figyelemre méltó nő sok kiváló elmét megérint a pszichés képességeivel, a trendekből előre látható módon, szerencsével, vagy akármivel. Nevetségességre nem számítanak, mivel az ezekben az országokban hatalmon lévők, akik a médiát irányítják és akiknek ügynökeik vannak mindenütt készen arra, hogy beálljanak bármilyen internetes vitába, azt állapították meg, hogy a népesség legjobban úgy készül fel, ha hallja a ZetaTalk üzenetét, és az egyszerű megoldásokat, amelyek oly alaposan lettek bemutatva a Nehéz Idők oldalakon.

All rights reserved: ZetaTalk@ZetaTalk.com