Témakör
Sorszám
Megjelent
Kibővült
Fordította
< Átalakulás >
< 08 >
1995 júliusa előtt
-
longint

ZetaTalk: Növekedési ütemek


Az entitások különböző irányokban növekednek. Néhányan a másokat-szolgálni felé haladnak, és gyorsan megtanulják ezt az orientációjukban. Mások kitartóan az önmagukat-szolgálni felé haladnak, és kívánják maguknak a nagyobb hatalmat, amit egy magasabb denzitás meg fog adni a számukra. Könyörögnek, hogy előbbre juthassanak. Az inkarnációjukban lévő entitásoknak mindamellett kis beleszólásuk van a dolgokba. Ha ez másként lenne, kikerülnék a tanulandó leckéket.

Az entitások nem ugyanolyan mértékben növekednek spirituálisan. Néhányan még vissza is fejlődnek, területet veszítve. Néhányan teljes mértékben kihasználják a számukra egy inkarnációval felajánlott tanulási élmények lehetőségét, és mások lebegnek, elkerülve a kényelmetlen leckéket és egyszerűen élvezik a kellemes élményeket, melyeket az inkarnáció nyújt. Így bármely aratási idény során, az aratók felfedezik, hogy vannak entitások, akik semennyit sem fejlődtek; entitások, akik még nem készek rá, hogy kilépjenek a jelenlegi denzitásukból; és entitások, akik készek arra, hogy előremozduljanak. Az entitások közül, akik készek arra, hogy előrejussanak, sokan már régóta készen állnak erre. Ők előrébb járnak az idejüknél.

Vannak ösvények, melyeken keresztül azok az entitások, akik már készek az előrébb jutásra, meggyorsíthatják kijutásukat a denzitásból. Ez lényegében egy hívás az adminisztratív erőkhöz egyfajta meghallgatásra. Azok, akik készek már most kilépni a denzitásukból, tudják - ösztönszerűen - hogy hogyan kell hívni. Ha nem tudhatnák, hogyan kell hívni, akkor - a dolog természetéből adódóan - még nem állnának készen. Mindamellett a másokat-szolgálni orientációban állók legtöbbje nem kívánja idő előtt elhagyni a denzitást, mivel ahhoz vannak kötődve, a szívükben, hogy segítsék a denzitás társaikat. Szeretnének másoknak segíteni, hogy azok is az ő elhatározásukra jussanak. Szeretnének segíteni másoknak a küzdelemben. Ők önfeláldozók és elhivatottak, és ugyanolyan hangsúllyal koncentrálnak mások problémáira, mint a saját harcukra.

Ezért, amíg a kiemelkedő önmagukat-szolgálók lármáznak a továbbjutás érdekében, követelve maguknak a nagyobb befolyást, mely egy magasabb denzitásban várja őket, a másokat-szolgáló kiemelkedők a legtöbbször maradnak. Így bármely aratási idényben ezeket az entitásokat a tudatlanságban élő atyafiaik társaságában munkálkodva, panaszkodás nélkül találjuk.

All rights reserved: ZetaTalk@ZetaTalk.com