Témakör
Sorszám
Megjelent
Kibővült
Fordította
< Átalakulás >
< 09 >
1995 júliusa előtt
2000. február
János

ZetaTalk: Aratás


Az Átalakulásra néha Aratásként történik hivatkozás. A Föld bolygótokon, a geológiai változások miatt, melyek periodikusan történnek, a 4. denzitásra történő Átalakulás úgy lett megtervezve, hogy egybeessen ezekkel a geológiai változásokkal. Az ok egyszerű, annak ellenére, hogy néhányan talán borzalmasnak találják. Az eljövendő geológiai változások alatt Földetek népességének nagy többsége elpusztul, hirtelen. Azok, akik túlélik, egy élelem és a természet erőitől való menedék nélküli világra lelnek majd. Az orvosi kezelés szűkös lesz, a higiénia pedig az utolsó lesz, amire bárki is gondol. Ennél fogva még a kataklizmák után is óriási mértékű lesz az elhalálozás.

A póluseltolódás nem lesz nagyobb hatással a reinkarnációra, mint a normál életciklusok. Az emberek fiatalon haltak meg a múltban. A barlanglakó ember idejében az élet sokkal rövidebb volt, így ez megszokott a fajotok számára. Sok halál lesz, és ez borzalommal tölt el sok embert, de jelenleg a Földön az emberek többsége - valójában a 4/5-e, vagy több - nem rendelkezik reinkarnálódott lélekkel, hanem új lelket képes kigyújtani. Ez a népességrobbanás miatt történt. Egy új világban nem történik reinkarnáció minden intelligens élet esetében, amely menedéket nyújt ennek a lehetőségnek. Mi ezeket befejezetlen lelkeknek hívjuk. Ez nem egy adminisztratív részleg valamely döntése, ez egyszerűen történik. Semmi sem gyújtott ki lelket. Semmi nem gyújt ki lelket egy törpepapagájban vagy egy kutyában. Egy tétlen, vagy egy kihívás nélküli élet esetében a lélek gyakran inkább szétoszlik a halál bekövetkeztekor, mintsem hogy maradna reinkarnálódni, fejlődni, és tömegben növekedni.

Ennek következtében a póluseltolódás számos olyan lelket fog eredményezni, amelyek hirtelen reinkarnációt keresnek, de mivel ez az Átalakulás ideje, ők össze lesznek gyűjtve, ha nem tették meg az orientációs döntésüket, hogy önmagukat- vagy másokat-szolgálók legyenek, és elröptetik őket egy vízi világba, hogy egy polipszerű testbe reinkarnálódjanak, és folytathassák leckéiket. Azok, akik másokat-szolgálók, egy intelligensebb emberszabásúba fognak reinkarnálódni a Földön, és azok, akik önmagukat-szolgálók, és szilárdan eltökélték magukat erre, különböző világokba lesznek átküldve, olykor emberi alakban, egy olyan életre, melyet mi egy nagyon kellemetlennek neveznénk, a saját fajtájuk többi képviselője között.

All rights reserved: ZetaTalk@ZetaTalk.com