Témakör
Sorszám
Megjelent
Kibővült
Fordította
< Átalakulás >
< 07 >
1995 júliusa előtt
1998. november
longint

ZetaTalk: Átalakulás


Mi az Átalakulás? A Föld egy nehezen megfogható, finom Átalakuláson megy keresztül, mivel az Átalakulás most van. Ez az Átalakulás már legalább egy évszázada folyamatban van, és még legalább egy évszázadig fog tartani. Az Átalakulások sok okból történnek. Az egyik ok az, hogy a bolygón honos entitások nagy többsége elérkezik egy orientációs döntéshez, és készen áll más leckékben előrehaladni, és a 3. denzitású bolygókat rendszeresen ellenőrzik, hogy készen állnak-e az aratásra ebben a tekintetben. Egy másik ok adminisztratív jellegű, és ez az, amiért a Föld most egy Átalakuláson megy keresztül. A Földön élők többsége még nem jutott el az orientációs döntéséhez, de át lesz helyezve egy másik bolygóra, mivel a Földet másokat-szolgálni orientált entitások otthonául jelölték ki. Az eljövő póluseltolódás meg fogja gyorsítani ezt a folyamatot, egyszerűen azzal, hogy a népesség 90%-a meg fog halni, vagy az eltolódás alatt, vagy röviddel azt követően.

Hogy valaki jogot nyerjen a másokat-szolgálni orientációra, az entitásnak a többiekkel olyan gyakran kell törődnie, mint magával. Hogy jogot szerezzen az önmagát-szolgálóra, az egyénnek az idő 95%-ában magára kell koncentrálnia, majdnem kizárólagos módon. Bár lehet, hogy úgy tűnik, hogy ezeknek az egyéneknek ki kellene tűnniük, néhány nagyon diplomatikus és kultúrált ember is ebbe a kategóriába tartozik. Ők az önös érdekeiket képesek másokhoz való leereszkedéssel álcázni. A 3. denzitás idején az entitásoknak el kell dönteniük a spirituális orientációjukat - önmagukat-szolgálni vagy másokat-szolgálni. A legtöbben, a nagy többség, az utóbbit választja majdnem minden 3. denzitású világban. Ez a döntés - vagy ahogy nevezik, a 3. denzitás leckéje - meg kell előzzön majdnem minden más leckét, mivel a két spirituális orientáció összevegyítése káoszt teremt, és így más leckék nem folytatódhatnak. Sok ember a Földön a másokat-szolgáló orientációt választja, és közép-inkarnációk így a másokat-szolgálók sorába lépnek. Ez a múltban is így történt.

A világ magával hordoz egy növekvő elkülönülést, az orientáció szerint, ahogy az Átalakulás folyamatban van. A másokat-szolgálók és az önmagukat-szolgálók aránya, és a még eldöntetlen hányad nem fognak sokat változni, mivel a kataklizmák közel vannak, és az idők kemények lesznek. Amíg néhány eldöntetlen föl fog emelkedni a kihívásra, és a másokat-szolgáló kategóriába mozdul, lesznek mások, akik a másokat-szolgáló módban tevékenykedtek, mikor a dolgok kényelmesek voltak, de az én-központúságukat növekedésben fogják találni, ahogy a veszélyeztetettség érzésük növekszik. Néhányan - nagyon kevesen -, akik az önmagukat-szolgáló módban tevékenykednek, azt fogják találni, hogy a bajos idők a szívüket húzzák, és visszamozdulnak az eldöntetlen kategóriába. Egy nagyobb szám fogja úgy találni, hogy az önző természete a nehéz idők alatt kidomborodik, és - mint azok, akik a Titanicon voltak -, mindenki mást félrelök, hogy magát megmentse. Ők az önmagukat-szolgáló kategóriába fognak mozdulni. Láthatjátok tehát, hogy ezek a számok mozognak kissé, de lényegében változatlanok maradnak.

All rights reserved: ZetaTalk@ZetaTalk.com