Témakör
Sorszám
Megjelent
Kibővült
Fordította
< Tudomány >
< 15 >
1995 júliusa előtt
-
longint

ZetaTalk: Csillagközi űrutazás


Kétséget kizáróan rendelkezünk csillagközi űrhajókkal, különben hogyan érkezhetnénk ide, inkarnált entitásokként? Az utazás módszere nem az, amit az emberek feltételeznek, nem propulzió (meghajtás). Az emberek propulziót használnak, mint a vitorlás hajón, amit a szél hajt a vitorláin, vagy mint a repülőgépeken, amelyeket a felszeletelt és hátrafelé nyomott levegő hajt, a speciálisan kialakított és gyorsan forgó propellerek, majd a különlegesen formált, a gép megemelésére tervezett szárnyak segítségével, vagy mint a sugárhajtású repülőgépeknél, amiket a sugárhajtóművekből történő folyamatos kitörés emel a magasba, vagy mint legújabban a valóságos tűzrakétáknál, amelyek az asztronautákat juttatják az űrbe, mindvégig visszatartva a lélegzetüket - bátor lelkek ők. Minthogy az emberek csak egy csiga sebességével képesek haladni, hacsak nem hajtják meg magukat, ők azt feltételezik, hogy a csillagközi utazás a propulzió elvén történik. Nem így, hanem a vonzóerő révén, és egy gyors érintés ez.

Elmagyaráztuk, hogyan mozdulunk át egyik denzitásból a másikba, egy lefoglalást téve a denzitásban, amelybe mozdulni kívánunk, majd egyszerűen megtéve a lépést. Hasonlóan, amikor egy nagy távolságú utazást teszünk, egy hasonló lefoglalást végzünk, és azután egyszerűen elmozdulunk. Hogyan működik ez, egy olyan értelemben, amit az emberiség korlátolt intelligenciája fel képes fogni? Beszéltünk az anyag kölcsönös vonzásáról és taszításáról, amely, természetesen, az az erő, ami a bolygókat és a holdjaikat a pályájukra kényszeríti egymás és a napjuk körül. Normál körülmények között ez beáll, nem véletlenségből, hanem lépéseknek egy sorozata következtében, amíg a vonzás és a taszítás egyforma erősek nem lesznek, hogy az egyik nem hat jobban ki a mozgás szabályszerűségére, mint a másik. Az egyensúly akkor teremtődik meg, amikor a mozgás egy szabályszerűséget vesz fel. Képzeljetek bele, mi történne, ha a taszítás kiküszöbölődne, egy adott kölcsönhatás során, és a vonzást nem kompenzálná semmi? Milyen gyors a gyors?

Abban az esetben, ha megkérnének minket, magyarázzuk el - képletekkel, hogy az emberek lehetőség szerint megértsék -, hogyan lehet a repulziót kiküszöbölni, hogy a vonzás legyen az egyetlen érvényben lévő erő - nem tehetnénk meg. Ez nem a kutatás elkerülése végett van, hanem hogy az emberek meg legyenek gátolva, hogy kijussanak az Univerzumba az ő jelenlegi spirituálisan éretlen állapotukban. A 4. denzitásban bizonyos szabályok vannak érvényben, amelyek lehetővé teszik, hogy meglegyen ez a tudásod, és hogy használd, a szabályok tiszteletben tartása mellett. In 3rd Density you are allowed to mess around without rules, guided only by your free will. A 3. denzitásban lehetőségetek van szabályok nélkül fecsérelni az időt / vacakolni / tenni-venni-babrálni / ostobaságokat csinálni / keverni a szart, csupán a szabad akaratotokra hagyatkozva. Ez az, amiért magasabb denzitások entitásai nem avatkozhatnak a dolgaitokba, hacsak le nem adjátok a Hívást. A ti világotok lényegében egy járóka. A gyerekek nem mehetnek be a számítógépközpontba, sem a légiirányítási toronyba. Bízunk benne, hogy ezt meg fogjátok érteni, bár számítunk rá, hogy neheztelni fogtok.

All rights reserved: ZetaTalk@ZetaTalk.com