Témakör
Sorszám
Megjelent
Kibővült
Fordította
< Szabályok >
< 18 >
?
2002. január
longint

ZetaTalk: Időutazás


Az időutazás egyáltalán nem olyan, amilyennek tűnik a földlakók számára, akik filmeket néznek, vagy könyveket olvasnak képzeletbeli körülményekről, melyek magukban foglalják az időutazást. Itt úgy ábrázolják, mintha az időutazás egy olyan csemege lenne, ami csak arra vár, hogy felfedezzék. Amint az ember rájönne a trükkre, máris bármit megtehetne. Semmi sem állhatna messzebb az igazságtól. Az idő egy természetes történés, és beleilleszti magát a Természet törvényeibe, mint ahogy a szub-atomi részecskeáramlás teszi. Az idő egy működés, és változtatható olyan dolgokban, amiket ti talán egyenleteknek neveznétek, hogy így ami már megtörtént, kibontható, és előrefele összefonható, kiszámítható módon. Noha az idő egy olyan tényező, amit képesek vagyunk manipulálni, a történések, melyeket egy adott entitás tapasztalt, lineárisak. Ez az, amiért az idő számotokra lineárisnak tűnik, mivel nektek, a ti tapasztalataitok eképpen történnek, és nincs alapotok arra, hogy azt feltételezzétek, hogy az idő másmilyen.

Az időutazás, a távoli jövőbe, vagy a múltba, hogy változásokat tegyenek, egy kitaláció. A visszafelé utazás nem teszi lehetővé valakinek, hogy kihasson mindenféle dologra, amiknek esetleg homályosan közük lehet egy történéshez. Olyan sok más szál van, amik tovább fonódnak, más irányokba, és mindezek összevarródnak, akár egy szövedék. Az időutazás nem adatott meg 4. denzitású entitásoknak, hogy szabad akarattal manipulálják. Az időutazást a Világok Tanácsa által lefektetett szabályok irányítják. Ezek a szabályok érvényesek minden 4.-től 6. denzitású entitásra a galaxisotokban. Különleges kérelemmel kell folyamodni a Világok Tanácsához minden esetben. Belegyezést csak a legszükségesebb esetekben adnak, ahol a szükséget bizonyították, az alternatívák pedig szegényesek, vagy nem léteznek. Az időutazást soha nem használják fel események kimenetelének befolyásolására, ahogy a médiátok elhitetné veletek. Ez soha véget nem érő káoszt okozna, ahogy el is lehetne képzelni.

Egy különleges eset a genetikai tervezés, aminek elvégzése nekünk feladatunk. Ha arra van szükségünk, hogy egy bizonyos leszármazási ágból szőjünk össze örökítő anyagot, és ez az ág már kihalt, mi kérvényezzük, és megkapjuk a jogot, hogy visszatérjünk az időben, hogy összegyűjtsük ezt az anyagot egy őstől. Amikor visszatérünk az időben, hogy örökítő anyagot gyűjtsünk be egy elődtől, kötelesek vagyunk különleges figyelmet fordítani arra, hogy ne adjunk hozzá egy eseményt az entitás öntudatához, akár inkarnált, akár diszinkarnált részeihez az entitásnak. Hogy ezt megtegyük, eltávolítjuk az entitást a fizikai tartályából, lefagyasztjuk a fizikai tartályt, hogy így az elme egyáltalán ne működjön, ami lényegében egy testi megállás, és kivesszük a mintánkat. Ez alatt az idő alatt a diszinkarnált entitás máshol tartózkodik, és nincs tudatában annak, hogy mit csinálunk. A diszinkarnált entitás ugyanabban az idő-keretben van, de lényegében egy sétát tesz, megfigyelve az időjárást vagy bármi mást. A test nélküli entitás nem tud a fizikai tartálya ellen irányuló cselekedeteinkről.

Az előrefele irányuló elmozdulás tulajdonképpen egy előrejelzés, az idő tényező felgyorsítása, hogy így kiszámítható események korábban történnek meg. Ez csak képez egy emléket az ebben a gyakorlatban részt vett fizikai anyagban, semmi több. A jövőbeli utazást azután ki kell bontani, visszavonni, így az emlék már nincs többé a fizikaiban, csak a lélekben rögzült. Ezért, lehet, hogy előremozdítanak téged egy ülésre, hogy megtapasztald, ami valószínűleg történne, de azután visszatérítenek, hogy a tested nem emlékezik, de a lelked igen. Ez történt, például, Nancyvel, amikor részt kellett vennie egy találkozón az MJ12-vel, de ugyanakkor a munkahelyén is ott kellett lennie. Jelen volt az ülésen, aminek az emléke feljegyződött a lelkébe, ahogyan ez az ügyhöz tartozó MJ12 tagok esetében is történt. A találkozón, ez az emlék elégséges volt egy elő-ülésként, mondhatni; Nancy fizikai jelenléte nem volt szükséges. Minden hasonló incidenshez a Világok Tanácsa különleges engedélye kell, és ritkák ezek.

All rights reserved: ZetaTalk@ZetaTalk.com