Témakör
Sorszám
Megjelent
Kibővült
Fordította
< Szabályok >
< 19 >
?
?
longint

ZetaTalk: Implantációk


Kétségkívül az implantációkról beszélnek a legtöbbet a kapcsolattartói beszámolókat illetően. Míg más dolgok valójában sokkal gyakoribbak a testbe való beültetéseknél, mégis ezeknek a jelenségeknek szentelik a legnagyobb figyelmet. Az olyan eltérítési jelenségeket, mint amilyen a kapcsolattartó tudatossága az ember helyéről az Univerzumban vagy egy megnövekedett telepatikus kommunikációkészség, amire sokkal gyakrabban hivatkoznak úgy, mint a kapcsolatba került pszichés képességeire, és az első alkalmú testen kívüli élmények, vagy ahogyan néha nevezik, az asztrális kivetülések, jóval gyakoribbak. Miért van ez a fókusz az implantációkon?

Az emberek rendszeresen megjelölik a vadállatokat, hogy nyomon kövessék mozgásukat; megjelölik háziállataikat, hogy ha elvesznek, meg lehessen találni őket; megjelölik az autóikat, hogy a tulajdonjogok bizonyíthatóak legyenek, belevésik nevüket értékes tárgyak hátuljába, számokat rendelnek hozzá egymáshoz, mint a TB szám, hogy egymást azonosítani tudják, és elvárják hitvesüktől, hogy gyűrűt hordjon. Birtoklás. Egy férfiről ezért azt feltételezik, hogy birtokolja őt a felesége, amiért a gyűrűjét viseli; a kormánya, mivel TB szám bélyegzi meg őt bárhová is megy; a munkáltatója, mivel a belépőkártyája jelöli meg őt a szervezetnek egy részeként; az egyháza, mivel rajta van a névjegyzéken, és a háza, mivel nem működhet cím nélkül. Azoknak, akik azt mondják, hogy a férfi az, aki birtokol, rámutatnánk a sokféle módra, amellyel meg van jelölve az úgynevezett birtoktárgyai által, és hogy meg van béklyózva általuk, és hogy ezek mennyire magukkal cipelik őt. Nem szabad. Fel van címkézve, és intuitív módon megérti ezt.

Éppen így, amikor az emberek felismerik, hogy őket magukat vagy másokat implantáltak, a legrosszabb elképzelései a megbélyegzési folyamatnak, amit emberek csak tesznek egymással, vagy az állatokkal, jutnak az eszükbe. A náci haláltáborok, ahol az emberekre számokat tetováltak, hogy ne szökhessenek el a sorsuk elől; férfiak, akik arcul csapják feleségeiket, hogy a sebhelyek és a törött orr kihirdeti a világnak, hogy nem képesek elmenekülni a brutalitás elől; jószágok, amelyeket ki kell selejtezni a nyájból, élénk színekkel megjelölve, nehogy eltévesszék őket, és vadak, megjelölve, hogy újra el tudják fogni és esetleg megöljék és felboncolják őket a tudomány érdekében. Embereket bélyegeznek meg? Mit jelenthet ez? Az implantátumokat a szélesebb látókor perspektívájába kell helyezni. A kontakták, vagy az eltérítettek, ahogyan gyakran nevezik őket, mindannyian önkéntesek. Megjelölve vagy anélkül, ők véget vethetnek a kontakta státuszuknak szabad akaratuk szerint. A Hívást leadhatja és a Hívást visszaveheti az az ember, aki leadta a Hívást. Övék a hatalom. Ennélfogva, a beültetések nem birtokra helyezett bélyegek. Ezért semmilyen összefüggés nem létezik az implantátumok és azok között a megbélyegzések között, amelyeket az emberek egymással vagy a különböző birtokaikkal tesznek.

Úgy gondoljatok egy implantátumra, inkább, mint egyfajta hordozható, könnyűsúlyú, mindig-működéskész telefonra. Az implantátum lehetővé teszi a kapcsolatban álló idegeneknek, hogy gyorsan megtalálják a kontaktát, és így mindketten egy csomó időt nyernek. A beültetésekről azt írták le, hogy felmennek az orrba, a fül mögé, a fej csontjaiba, és a bőr alá. Mindez és több. Szerves anyagoknak mutatják be őket és olyannak szerkesztve, hogy felbomlanak, amikor eltávolítják őket. Néhányuk ilyen, néhányuk viszont olyan, hogy az eltávolítás nincs rájuk hatással, néhányuk pedig egyáltalán nem is szerves anyag. Néhány, emberek által készített fondorlatos átverés arra irányult, hogy a népesség kínosan érezze magát az idegen jelenléttel kapcsolatban, azt állítva, hogy az implantátumok megölik a kapcsolattartót, ha megkísérlik azt eltávolítani. Ez teljes badarság, mivel minden implantátum, akár önmagát-szolgáló, akár másokat-szolgáló csoport helyezte is el, felszíni, és nincs az ember alapvető funkcióihoz integrálva. Bármi más nem lenne összhangban a Be-Nem-Avatkozás Szabályával, érintve az ember szabad akaratát, és egyszerűen nem lenne megengedve.

All rights reserved: ZetaTalk@ZetaTalk.com