Témakör
Sorszám
Megjelent
Kibővült
Fordította
Póluseltolódás >
< 91 >
1997. június
-
ChiefSimi és longint


ZetaTalk: Zöld meteoritok


A millenniumhoz közeledve, a kormány összes nyugtalan beszéde az aszteroidákról nem csak beszéd. A csillagháborús terv kezdte a sort, a NASA sosem ejtette el azt, a katasztrófa filmek pedig folyamatosan döngetik a témát a közönség felé - aggodalom az aszteroidák végett.

Nem csak a 12. bolygó halad el annak periodikus látogatása során, több halad el annál. A 12. bolygó holdjai gyöngyfüzérként követik az utazó szörnybolygót, mert a bolygó gravitációs mezeje elkapta őket. Egy nagy adag szemetet is elkapott, a szikladaraboktól kezdve a kavicsig és a porig, amelyek hosszan kígyóznak az üstökös csóvájaként. A 12. bolygó gravitációs befogásán kívül - mégis jobban befolyásolva a 12. bolygó, mint bármely más objektum által - van egyéb űrszemét is, amely a 12. bolygóval együtt rója a köröket. Mint a csavargó aszteroidák, vagy a meteor pora, ez a szemét elképzelhetőleg a Földbe képes csapódni, mert a pályái nem olyanok, mint a Kisbolygó-övezet törmelékének pályája, amely a Nap körüli keringve mindig távol marad a Földtől, ennek a szemétnek a pályája viszont ugyanúgy szögben keresztezi a Naprendszert, mint ahogy azt maga a 12. bolygó teszi.

A korai előhírnökei ennek a szemétnek kezdtek el megérkezni, és az érkezésüket drámai módon jelentették be. Nem úgy, mint az ismerős hullócsillagok, ezek az előhírnökök zöldek, nem fehérek, amikor a légkörben elégnek. Más gyarapodó jelekhez hasonlóan, ezeknek az előhírnököknek a száma növekedni fog, és más olyan dráma is fog csatlakozni hozzájuk az égen, amelyek mindegyike a szakértők számára megmagyarázatlan marad.

All rights reserved: ZetaTalk@ZetaTalk.com