Témakör
Sorszám
Megjelent
Kibővült
Fordította
Póluseltolódás >
< 77 >
1996. november
-
ChiefSimi

ZetaTalk: Eltérő próféciák


A millenniumról vagy a geológiai változásokról szóló jóslatokat változatlanul egymás mellé fektetik, a különbségeket kidomborítva és követeléseket állítva az összeegyeztethetőségre.

Mint az ismert történetben a vak emberekről, akik mindannyian az elefánt különböző részeit érzik, néhány különbség itt is az elszigeteltségnek tulajdonítható, de legfőképpen annak, hogy vagy a prófétát értik félre, vagy a próféta érti félre azt, amit neki mondtak. Ha még nem éltél át egy Napfogyatkozást, de arról tájékoztatnak, hogy egy ilyen fog történni, az üzenetet lehet értelmezni úgy, hogy amikor a Nap el fog bújni, amikor a Nap és a Hold csatázni fog, amikor az éjszaka korábban fog eljönni, vagy amikor egy rövid nap vagy két rövid nap lesz, vagy egy nagyon rövid éjszaka - ám ezen állítások mindegyike a kérdéses Napfogyatkozásra fog vonatkozni. Pontosan ezért, amikor a jóslat azt állítja, hogy a föld a tenger alá fog menni, míg a másik azt, hogy a föld fog kiemelkedni a tengerből, akkor ezek a jóslatok nincsenek ellentmondásban egymással, mert mindkét helyzet be fog következni.

A ZetaTalk, szigorú és specifikus lévén, az érdeklődés középpontjába kerül, amikor különbözik más jóslatoktól.

Mi, a ZetaTalk-ban, a kirakós összes darabkáját megadjuk, lépésről lépésre, és itt állunk, hogy válaszoljuk az ezzel kapcsolatos kérdésekre, hogy előző válaszainkat megvédjük. Mások is ugyanezt teszik?

All rights reserved: ZetaTalk@ZetaTalk.com