Témakör
Sorszám
Megjelent
Kibővült
Fordította
Póluseltolódás >
< 27 >
1995 júliusa előtt
-
ChiefSimi

ZetaTalk: Elfojtják a Szót


Az óriás üstökös, a 12. bolygó ugyanaz, mint az X-bolygó? A mostani, hírekben lévő jelentések ellenére, és annak ellenére, hogy mit engednek meg a tudósoknak, hogy nektek elmondjanak, az X-bolygó létezik, és ez a 12. bolygó, a kettő egy és ugyanaz. Hogy korrektek legyünk, rá kell mutatnunk arra, hogy ennek a 12. bolygónak a nyomvonalai halványak, és miként egyenesen a Naprendszer felé tart, úgy tűnik, mintha mozdulatlanul állna. Kicsit fénylik, és izzása kicsit hasonló a Napéhoz, bár nem radioaktív, és ezért képes életet fenntartani, ahogy a hosszú pályáján utazik keresztül az űrön, ellátva magát a saját hőjével, és fényével. Tehát, még a közepes tudású csillagászok is, abból a távolságból, halvány csillagként veszik figyelembe. Mivel nincs arra mód, hogy távolságot mérjenek az űrben - kivéve a mozgás mértékét, és azt, hogy milyen objektumokat látnak egymás előtt elhaladni, - ezért senki nem lesz okosabb.

A tudósaitok miért vetkőznek tagadásba, az igazság harsogása helyett? Féltik az állásukat, a biztonságukat, és a családjaik biztonságát. Más szavakkal, a vezető réteg megfenyegette őket, hogy kerüljék el ezt a témát, mint a pestist. Ne kiálts tüzet egy zsúfolt bolygón. Ne mondj az embereknek olyat, amivel kapcsolatban nem tudnak mit tenni. Ne okozz pánikot. A kormányaitokat már régen informálták, és megmondták nekik, hogy hova nézzenek, és mit keressenek. Időről időre, képesek voltak összehasonlítani az egyik képet a másikkal, és ez egy nyomvonalat mutatott. A távoli csillagok nem végeznek mozgást ilyen módon. Továbbá a mozgás és a nyomvonal összhangban van az előrejelzéseinkkel. A kormányaitok, és a bizalmukba tartózók belet csavaró bizonyossággal tudják, hogy az óriás üstökös közeledik.

Az égbolton lévő üstökös lokalizálásának ügyében véget nem érő zűrzavar lesz, különösen, ha valaki megpróbálja bebizonyítani a lakosságnak vagy a vezető rétegnek, hogy az üstökös létezik, és halad. Túl azon a tényen, hogy nem fognak segítséget adni senkinek, aki lokalizálni akarná ezt az üstököst, az ellenállás lesz az, amit kapnak. A vezető réteg tudja, hogy ott van, de fél a káosztól, amely ki fog törni, ha a lakosság megtudja. A vezető rétegben azok, akik jól informáltak, személyesen tervezik a menekülési útvonalakat és a biztonságos helyeket, és el fognak tűnni, amikor az idő eljön. Azokat, akik jól informáltak és törődnének az információ kijuttatásával, brutálisan elnyomják. Tudják, hogy bármely kijelentést, amelyet tesznek, személyes, természetében rosszindulatú kétségbevonás követ. Ezért, amikor az egyének lokalizálnak valamit, ami szerintük egy üstökös, akkor nem fognak segítséget kapni azoktól, akik a nagy teljesítményű felszereléssel rendelkeznek, mivel az összes ilyen felszerelés valamilyen módón a vezető réteg oltalma alatt van.

A vezető réteg pontosan e reakciója késztetett minket arra, hogy ennyire hangosak legyünk a póluseltolódásról. Legalább az embereket tájékoztatni kéne. Azután eldönthetik, hogy tagadni kívánnak vagy hinni, hogy ne vegyék figyelembe, vagy hogy lépéseket tegyenek, hogy felkészüljenek, vagy csak elbulizzák az időt. Az embereknek meg kell adni a választást, véleményünk szerint. Miként arra számítunk, hogy a hírközlésünket a vezető réteg úgy sem veszi figyelembe, ezért nekünk meg fogják engedni, hogy beszéljünk. Az emberekre, különösen a pozíciójuk miatt az igazságot ismerő csillagászokra építenek az elhallgatatást illetően. Emiatt rátok marad az üstökös megtalálása az égbolton, és ahogy az elhaladás ideje közeledik, ti is képesek lesztek másokat is irányítani, hogy hová nézzenek. Ez egy magányos és hiábavaló rítus lesz, amíg az üstökös látható nem lesz szabad szemmel, vagy a hobbi csillagászok számára távcsővel. Az éghajlati változások - a fokozott földrengéseket, szakadó monszunokat, aszályt és vulkánikus tevékenységet okozó Föld magjának a felmelegedése - sokakat elcsodálkoztatnak. Akkor nyitottabbak lesznek a lehetőségek megfontolására. Azonban, a világ összes bizonyítékával együtt, a tagadás és a cselekvés képtelensége miatt, a világ lakosságának legnagyobb részét sebezhetőként éri majd a póluseltolódás, amikor az megtörténik.

All rights reserved: ZetaTalk@ZetaTalk.com