Témakör
Sorszám
Megjelent
Kibővült
Fordította
< Hívás >
< 47 >
1999. június
-
longint

ZetaTalk: Prófécia


Prófécia azért jön létre, mert egy ember leadta a Hívást, minthogy a vágya fontos üzenetek közvetítésére erős, és ezen felül az ember egy hű továbbító csatornának tekinthető, hogy a neki átadott üzenet nem fog kicsavaródni vagy csorbát szenvedni. Ennélfogva nagyon ritka az, hogy az egyén kvalitása olyan legyen, ami már karizmatikus, és hogy elég fontos személy legyen ahhoz, hogy komolyan vegyék, és hogy egy igaz csatorna legyen, amelyik képes kommunikálni egy másik világból származó látogatóval. A látogatók nem egy másik idősíkból származnak, de egy másik világból, nagy távolságból. Hogyan történik meg hát az, hogy jövőbeli eseményeket megjósoljanak? Nem jövőbe nézéssel történik ez?

Ami a millenniumot illeti, a többsége ezeknek a próféciáknak a 2000-es év környékére mutat, vagy nagyon közel a 2000-es évhez. Hogy a világotok rendkívüli kataklizmákon fog átesni, és hogy ezek periodikusan történnek, ebben semmi rejtély nincs, és eléggé megjósolható. A 12. bolygó egy utazó bolygó, amely megközelítőleg minden 3,657 évben keresztülhalad a naprendszereteken. Ez ugyanolyan kiszámítható, mint egy kötött pályán robogó vonat, egy meghatározott sebességgel haladva, melynek esetleg ellenszéllel vagy hátszéllel lehet dolga. Így ennélfogva lehetséges megjósolni, hogy mikor fog keresztüljönni, és hol lesz akkor a Földetek, hogy az áthaladás milyen heves lesz, és hogy milyen hatása lesz a Földre. Át lett már adva nektek ez az üzenet számos különböző alkalommal, mint például a Bibliában, ahol a folyók vérré változnak, és az Ítélet napja eljön, vagy különböző látnokok által, akik kataklizmikus látomásokról számolnak be.

Az érzékelés, ami sokaknak egy küszöbön álló III. világháborúról van, valami, amit a Nostradamust olvasók értelmeztek, és ami közvetítve lett egy csomó ember által, egy eredménye azoknak a jóslatoknak, hogy emberek hogyan fognak reagálni az éhezés megpróbáltatásaira, az árvizekre és aszályokra, és hogy a helyzetet kihasználókká válnak, amikor a szomszédaikat legyengülve látják. Az efféle háborúk bekövetkezése nincs előre megírva, és az emberiség lépéseket tehet a megakadályozásuk érdekében.

All rights reserved: ZetaTalk@ZetaTalk.com