Témakör
Sorszám
Megjelent
Kibővült
Fordította
< Látogatások >
>> 01 >
1995 júliusa előtt
-
longint

ZetaTalk: Eltérítési jog


Néhány ember indulatos ellenvetéseket emel az általunk igazgatott genetikai tervezési programra. Ennek folytatására nekünk megadta az engedélyt a Világok Tanácsa. Néhányan ezt a Világok Szövetségének nevezik. A név nem lényeges, hiszen minden tag megérti, ösztönösen, hogy mi az, amiről beszélünk. A bolygók beoltását, a genetikai evolúciót, melynek során egy bolygón élő intelligens faj genetikai szálja lépést tart annak szellemi fejlődésével vagy spirituális szintjével, a Tanács kormányozza. A Homo Sapiensnek tovább kell lépnie (jóllehet nemzedékeken keresztül) egy magasabb szintű intelligencia és telepatikus képesség felé. Ennek megfelelően, mi kaptunk egy kiváltságlevelet az eljárásra, ámbár humánus eljárásra, ebben a munkában. Az időkeretünk világos a számunkra. Ez a munka nem egy - ahogy mondjátok - csitt-csatt. Ez meglehetősen igénybe veszi a képességeinket, melyek számottevően magasabbak a tieiteknél, a jelen időben. Az ellenőrzések és a tesztelések a legszükségesebbek, amiket végzünk. Miután nem lennétek képesek, hogy megértsétek, ezért nem fogjuk elmagyarázni a részleteket.

Összehasonlítások e fontos munka és emberek által állatokon vagy más embereken végzett kísérletek között nem tehetők. Összehasonlítanátok-e ti egy farkascsorda vadászatát egy kutatócsoport elhivatottságával, mely elszántan keresi a gyógymódot egy betegségre? Mindkettő egy csoport vagy egy csapat. Mindkettő elhivatott. Mindkét csapat úgy érzi, hogy a munkája létfontosságú a számára. Mindamellett a küldetésük nem hasonlítható össze. A mi szándékunkat elcsavarják. Ennek ellenére, mi nem hagyjuk, hogy a harag vezéreljen bennünket. Ezt már megtanultuk kontrollálni egy jó ideje. Mint sokan, akik egy jó cél érdekében szánják el magukat, mi is a jövőre koncentrálunk, hogy a küldetés sikeres legyen, és a boldogságra, ami ebből származni fog. A hosszútávra koncentrálunk, nem a rövidtávra.

Ha már adott a fenti párhuzam, hogyan járnátok el, ti emberek, ha azt a küldetést kapnátok, hogy genetikailag magasabb intelligenciára tervezzetek egy farkascsordát? Mivel a farkas tud harapni, és megölhet titeket, és biztosan ezt tenné, ha félemlítve érzi magát, benyugtatóznátok. Ti ezt tekintitek humánusnak. Ti ezt teszitek manapság, amikor megjelölitek a vadállatokat. Ezzel úgy tekintitek, nem ártotok a vadállatnak, és törekedtek minimalizálni a sérülést és megnyugtatni az élőlényeket, amelyeket benyugtatóztok. Esetleg meg is próbáljátok közölni a szándékotokat a farkassal, de kevesen értik meg azt közülük. Ha a farkas a jövőben egy teljesebb életet él majd, és fejlődik spirituálisan, ti egymás közt valószínűleg együttérzően szánakoznátok a megfélemült farkas dühén, és próbálnátok nem személyes sértésnek venni azt. Mivel a zétaiak, ahogy mondjátok, tojásfejek, próbálunk intellektuálisan kommunikálni. Megtanultuk, hogy embereket használjunk fel, akik a többi emberrel kommunikálnak, hogy megértessék a mi helyzetünket. Ez teljes egészében egy hatékonyabb módja a kommunikálásnak. Mindamellett ezek az emberek egy csomó becsmérlés részesei.

Amit mi a kapcsolattartókkal teszünk, azt naponta megteszik orvosok, fogorvosok, szülők, tanárok, rendőrök, őrök, és a feleségükkel férjek. Az emberekre a leghatározottabb mértékben nem azok a szabályok érvényesek az idegenek számára, mint amit egymással megtesznek! A Genovai Csúcstalálkozóra mutatnánk, a háborút irányító szabályokra. Ezekben az irányelvekben világos és egyértelmű kijelentések vannak a bebörtönzésre, a közegészségügyre és a hadifoglyok kivégzésére vonatkozólag. Ezen túl szabályok vannak a civilek belekeveredésére vonatkozóan, akiket erőszakkal el lehet távolítani konfliktus-területekről, a saját védelmük érdekében. A statárium avagy hadi jog egy másik példa ahol különleges és eléggé határozott szabályok irányítják a különleges körülmények alatti intézkedéseket. Az egyik szituációban alkalmazandó szabályok nem ugyanazok, mint egy másik helyzetben követendők.

Az egy faj intelligens gondolkodási vagy telepatikus kommunikációs képességének növelésére irányuló genetikai tervezésére vonatkozó szabályok nem ismertek az emberek előtt. Az indok nyilvánvaló - az emberek nincsenek azon a fejlettségi szinten, amelyben ők egy ilyen tevékenységet levezényelhetnének. A gyerekek nem értik az etikus magatartási szabályokat, amire az orvosuk kötelezve érzi magát. A civileknek nem szükséges ismerniük a hadi jogot, amire egy vezérezredes kötelezve érzi magát. De ugyanígy az ezredes vagy az orvos sem érzi kötelezve magát arra, hogy a szabályokat elmagyarázza ezeknek az embereknek, akik nem lennének képesek azokat megérteni, vagy mindenesetre vég nélküli kifogásokat emelnének. Mint professzionális genetikai tervezők a Világok Tanácsának égisze alatt dolgozva, mi etikusak vagyunk. Megmérettettünk a többi intelligens lénnyel szemben, akik ugyancsak foglalkoznak efféle géntechnológiai tevékenységekkel, kik milliószámra vannak. Nekünk társrevíziónk van, és ez az alaposság ezerszer mélyrehatóbb, mint amit bármelyik emberi társadalom fel tudna mutatni.

All rights reserved: ZetaTalk@ZetaTalk.com