Témakör
Sorszám
Megjelent
Kibővült
Fordította
< Hívás >
< 14 >
1995 júliusa előtt
-
longint

ZetaTalk: Technológiai Hívás


Sokan kérnek segítséget technológiai előrelépésben, mint például szabad-energia gépezetek. Jelenleg a Világok Tanácsa szabályai alapján korlátozva vagyunk, hogy egyszerűen ajándékot adjunk az emberiségnek. Azonban az emberiség, tudósok és kutatók személyében, leadhatja a Hívást technológiai fejlesztés segítségéhez, és lehetséges, hogy erre a hívásra válasz is érkezik. Hogyan válogatják ki ezeket a hívásokat, és mi dönti el, hogy egy ilyen hívás, mint ez, érdemes-e a válaszra vagy sem? Ez sok mindentől függ.

A Hívást leadó ember igaz szándéka az első és legfőbb meghatározó. Mivel mi másokat-szolgáló zéták vagyunk, mi ennek fényében ítéljük meg a Hívást. Van-e a hívónak igaz vágya, hogy másokon segítsen, vagy a Hívás főleg a profit és hírnév irányába húz elsősorban. Ha a hívó tisztán másokat-szolgálni orientációjú, akkor megnézzük a kérés betöltésének következményét. Mások fogják-e használni a technológiai berendezést, ellopják vagy korlátozzák-e a használatát, hogy aztán a profit és hírnév eszköze lesz inkább, mint a szándékolt eredmény? Ha a helyzet rendelkezik azzal, amit mi megfelelő biztonságnak ítélnénk meg, akkor tovább haladunk a következő meghatározó felé. Hadd hívjuk itt fel a figyelmet arra, hogy alig akad olyan szituáció, amely túljutna az előző ponton. Ha túljut, akkor megnézzük, hogy a Hívást leadó ember rendelkezik-e azokkal a személyes képességekkel, amik kérésének gyümölcsöztetéséhez szükségesek. Általában sokkal nagyobb a vágy, mint a képesség.

A hívó képes kell legyen megérteni az instrukcióinkat, a magyarázatainkat. Ez a kívánalom szintén lecsökkenti a lehetőségeket, hogy így a hívók közül csupán úgy 1% - akik olyan helyzetben vannak, hogy biztosítani tudják, hogy a technológiai eszközzel nem élnek majd vissza, és akik igazán a másokat-szolgálni orientációban állnak - felel meg a kívánalmaknak.

All rights reserved: ZetaTalk@ZetaTalk.com