Témakör
Sorszám
Megjelent
Kibővült
Fordította
< Emberi lét >
< 25 >
1995 júliusa előtt
2002. november
longint

ZetaTalk: Walk-in


Egy walk-in az, amikor egy természetesen kifejlődött földi entitás elhagyja az emberi testét, majd ezután egy entitás egy másik világból belép, inkarnál. Amikor egy walk-in játszódik le, ez nem azért történik, mert az entitás ideiglenesen eltávozott, hanem, mert - mint a halálnál - véglegesen eltávozott. Ez olyankor történik, amikor az entitás lényegében öngyilkosságot kíván elkövetni, és ezt tenné, ha a walk-int nem tennék lehetővé. A szellem vezetők tudatában vannak ennek, konferenciák történnek, és egyetértenek vele. Miután ez megváltoztatja az inkarnációs egyezmény természetét, ez olyan, mint egy módosított inkarnációs egyezmény, lezárva egy entitás inkarnációját, de életbe léptetve ezt egy másik számára. A walk-inok igen ritkák, ámbár rengeteg figyelmet kapnak. A megszállás egy ilyen eset, az ördögűzés pedig az, amikor az eredeti entitást meggyőzik, hogy térjen vissza. Egy másik példa a walk-in-ra, amikor rendkívül fontos munkát kell elvégezni, de az inkarnált entitás nem érzi magát elég motiváltnak erre. Ez csak olyankor fordulhat elő, ahol tanácskozások történtek az inkarnált entitás és a belépni kívánó entitás között. Szintén jelen van ezekben az esetekben egy küldetés, amelyet mindketten fontosnak éreznek. Mindamellett, ha egy olyan emberről van szó, aki boldogtalan, aki véget akar vetni az életének, és figyelmetlenül az önmagát-szolgáló tömegnek adja a Hívást, őt történetesen félre-informálhatják a küldetést illetően. Az önmagát-szolgáló tömeg nem a szavahihetőségéről nevezetes. Senkinek nem kéne azt feltételezni, hogy diszinkarnált entitások itt várakoznak egy alkalomra, csak hogy beugorhassanak, vagy hogy ezt megengednék a szellem vezetők, bármilyen esetben. Mint mondjuk, ez egy extrém ritka esemény.

Más világokból származó önmagukat-szolgáló entitások ritkán tesznek walk-inokat, kivéve, ha a tétek nagyok. Az ok egyszerű. Egy szitkozódást sem adnak semmiért saját magukat kivéve; nagyobb a hatalmuk és a könnyebben mozognak a magasabb denzitásokban, ha pedig belemennek walk-inba, akkor az emberi testbe vannak bezárva, amíg a halált meg nem lehet rendezni. Habár öngyilkosság véget vethet egy walk-innek - és gyakran véget is vet, ha a walk-in egy önmagát-szolgáló entitás által történt -, maga az öngyilkosság fájdalommal jár együtt, amit az entitás inkább nem tapasztalna meg. Az önmagukat-szolgálók walk-injai olyan eseteknél keresendők, ahol hatalmi pozíciókban lévő emberek furcsán kezdenek el viselkedni, és visszájukra fordítanak néhány korábbi döntést egy olyan módon, ami az önmagukat-szolgálóknak kedvez. Egy példa lehetne egy bíró, aki úgy határoz, hogy egy alárendelt társadalmi osztály elnyomatása folytatódjék - egy tett, ami az elitizmust a felső társadalmi osztályokban növelné, és az elkeseredettséget és a reménytelenséget az alsó társadalmi osztályban ugyancsak növelné. Egy önmagát-szolgáló walk-int csak abban az esetben lehet gyanítani, ha ez egy változást jelent a korábbi határozathozatali hangvételhez képest, és ez a megváltozott hangvétel tovább folytatódik, érintve a bíró életének más aspektusait is.

Megjegyzés: az alábbi hozzáadva a 2002. november 9-i élő ZetaTalk IRC chat alapján

Egy félreértés van az inkarnációkat illetően. A szellemnek vannak emlékei, múltbeli életekből, de amikor walk-inként inkarnálódik, az ember emlékeire hagyatkozik. Az ember, ezért, kevés új emléket tapasztal, hacsak a szellem meg nem oszt következtetéseket vagy deja-vu érzéseket az új emberrel. A szellem által elhagyott ember nem érez ürességet az emlékekben, egyáltalán.

All rights reserved: ZetaTalk@ZetaTalk.com