Témakör
Sorszám
Megjelent
Kibővült
Fordította
< Emberi lét >
< 26 >
1995 júliusa előtt
-
longint

ZetaTalk: Megszállás


Megszálláskor egy igen magas szintű, az önmagát-szolgáló orientációban álló entitás általi walk-in történik, hogy ezt drámai módon észreveszi a többi ember a környéken. Nem tudnák nem észrevenni, bármennyire agresszív és együttműködésre alkalmatlan volt is az ember a megszállás előtt: az e közötti és a megszállt ember mostani alapállása közötti különbség ég és föld. Az ember most mindenkit provokál, és bármely társas szóváltása háborúvá fajult. Amíg az ember korábban betartott néhány társadalmi normát, addig a megszállt ember most nem tart be semmit. Ezért teljesen civilizálatlannak és összeférhetetlennek tűnik.

A történetek levitációról és fizikailag képtelen mutatványokról megszállás alkalmával nagymértékben el vannak túlozva, de ahol a megszállást tevő entitás megtanulta, hogyan levitáljon, alkalmanként valóban igénybe veszi ezt a megszálláskor. A betűk kitüremkedése a bőrön teljesen belül van az emberi test nyújtotta lehetőségek terjedelmén, viszont földi entitások által most a 3. denzitásban még el nem sajátított készséget igényel. Ezeket a trükköket a megszálló entitás az aggodalommal előjövő jótét-lelkek figyelmének elterelésére használja fel, de ezzel szokás szerint csak fokozza az elhatározást, és még jobban elszánt jótét-lelkeket vonz magához. A megszállás egy kihívássá válik, egy bokszmeccsé, és a megszálló entitás pihenés nélkül találja magát.

Egy nagy izgatott tevékenység kezdődik ezért a megszállt személy körül, melynek során különféle tekintélyek próbálják érvekkel meggyőzni a megszállt embert, azt gondolva, hogy még mindig azzal a személlyel beszélnek, akit ismertek. Igazság szerint, az ember részben az, akit ismertek, viszont a velejében valaki egészen más van, a más világból származó megszálló entitás. Amikor az érvelés kudarcba fullad, mágiát és boszorkányságot próbálnak ki, és mi ebbe a katolikus ördögűzést is beleértjük. Ez az, ahol a tekintélyek hite vagy meggyőződése a másokat-szolgálni orientációjuk, játékba lép. Ha sikerül kiűzni a megszálló entitást és biztosítani egy visszatérést az eredetileg inkarnált entitás számára, az két okból lehetséges.

All rights reserved: ZetaTalk@ZetaTalk.com