Témakör
Sorszám
Megjelent
Kibővült
Fordította
< Világok >
< 55 >
1996. június
1997. január
longint

ZetaTalk: Amerikai indián


Vita van, hogy vajon az amerikai indián onnan vándorolt-e be, ami most Kína, vagy ők maguk egy eltérő humanoid fajták. Mindkét eredet igaz. Nem véletlen, hogy a sok törzsnek olyan fejlett demokráciaérzéke volt, hogy az Amerikai Alkotmány az ő társadalmi mintáikra alapozódott. Egyenlőség a nemek között, szavazati jogok a tanácsban, olyan vezetőség, mely a kiérdemelt elismerésen alapult, és nem örökölt címen, és elfogadása olyan társadalmi valóságoknak, mint a válás vagy a házasságon kívüli gyermek, ahol a feleket nem büntették társadalmi balesetekért, melyek gyakran kívül álltak az irányításukon. Elszigetelve a világ nagy részétől, az amerikai indián érvényt szerezhet a társadalmi mintáinak, mivel bármely befolyás a tengereken túlról a legjobb esetben is csak autokrata volt, ahogy a történelem újra elmeséli.

Az amerikai indiánok a szárazföldi összeköttetésen átkelt ázsiaiak megosztott genetikájának jegyeit viselik, de az alap fajta sokkal régebbi és egyedülálló volt Amerika számára. Az ember hat rasszával ellentétben, melyeket egy földi emberszabású majomból génmódosítással hoztak létre, az amerikai indián egy áttelepített humanoid volt, aki sokkal korábban érkezett. Miért nem találták meg a csontjaikat? A csontok, amiket megtaláltak, mind magukon viselik a kereszteződés nyomait, mely akkor történt, amikor az ázsiaiak megérkeztek. Amit felfedeztek az őket megelőző áttelepített humanoidok fajtájából, nem ismerték fel annak, ami. Ez a faj törékeny felépítésű volt, és maradványaikat majmok csontjainak tekintik, amikor megtalálják őket azon ritka alkalmakkor, ahol nem lett végrehajtva hamvasztás - halál az erdőben, vadászat közben, amikor a testet sosem találták meg. És bár az amerikai indián eredetileg egy áttelepített volt, a többi fajtával való tekintélyes mennyiségű találkozásai révén, melyet az ember összes rassza tapasztalt, a különleges genetikája ennek az áttelepítettnek többé már nem különböztethető meg.

Azt mondják az amerikai indiánokról, hogy régi lelkük van, és nem alaptalanul. Az áttelepített humanoidok egy fejlett szintű 3. denzitású létezés entitásaival inkarnálódtak, egy 4. denzitású másokat-szolgáló társadalmi szerkezet sok jegyével. Innen a demokráciára való hajlandóság, a természet tisztelete, és a lélek utazásairól való tudatosság.

All rights reserved: ZetaTalk@ZetaTalk.com