Témakör
Sorszám
Megjelent
Kibővült
Fordította
< Világok >
< 15 >
1995 júliusa előtt
1996. 01; 1999. 06
longint

beanbag
ZetaTalk: Életformák változatossága


A követünk, Nancy, le fog írni a hipnotikus visszaemlékezéséből néhány életformát azok közül, amelyekkel alkalma nyílt találkozni.

Nancy felidézésének kezdete

Görög isten
A görög istent a humanoidok sorából mutatták be. Mellette Arnold Schwarzenegger egy 97 fontos (44 kilós) puhánynak látszana. Egy római katonai ruházatot viselt, és vonzóan arányos volt. Micsoda pasi! A megjegyzésem az volt hozzá, hogy "Nem csoda, hogy isteneknek hittek benneteket."
 
Csirke ember
A csirke embert a humanoidok sorából mutatták be. Kb. úgy nézett ki, mint egy hússzínű csirke tollak nélkül, de közelebbről szemügyre véve láttam, hogy lábujjak voltak a lábán és ujjak a szárnyszerű karjai végén. Nem volt csőre, csak egy csúcsos arca. Amikor megkérdeztem tőle, hogy néz ki a bolygója, egy telepatikus képet kaptam egy sivár sziklás helyről. Azt mondták nekem, hogy ez egy nő volt, aki ragaszkodó és oltalmazó volt a következő humanoidhoz, egy férfihez.
 
Pöttöm ember
A pöttöm embert a humanoidok sorából mutatták be. Körülbelül 1 láb (30 cm) magas volt és hússzínű, kerek fejjel és rövid végtagokkal. Szörnyen félénknek látszott, és amikor beszéltek hozzá, kuncogott és a padlót nézte. Végig a csirke ember beszélt.
 
Tüskés békagyík ember
A tüskés békagyík embert a humanoidok sorából mutatták be. Kevesebb, mint 4 láb (122 cm) magas volt és ruházatot viselt. A bőre nagy púpos lemezekkel volt borítva, melyek látványukban hasonlók voltak egy teknőspáncél felső részéhez, de nagyobb rugalmassággal. Amikor megkérdeztem, elmondta, hogy a szülőbolygója egy száraz, sziklás vidék. Kettő volt ebből, az egyik kisebb, mint a másik, de elmulasztottam megkérdezni, hogy különböző bolygóról valók voltak-e vagy különböző neműek.
 
Seprűnyél ember
A seprűnyél ember a nagyon magas és csontos idegen a Harmadik típusú találkozásokból, az, amelyiknek egy kis vékony feje van. Úgy látszott, hogy ő a felelős a humanoid seregszemléért. Felelősségteljesnek látszott és érzékenynek a különböző mértékű feszélyezettségérzések és a csoport várakozásai iránt.
 
Kis zöld ember
A kis zöld embert a humanoidok sorából mutatták be. Kevesebb, mint 4 láb (122 cm) magas, és egy kerek, zöld arca volt, de vékony teste, és széttartó ujjai voltak egy kis kerek kézfejen. Sima kék ruházatot viselt. green
Feszes ember
A feszes embert a humanoidok sorából mutatták be. Alacsony volt és úgy látszott, hogy nem volt neki nyaka, nem voltak csuklói és bokái - csak egy kerek csőszerű alkat, mint összekapcsolt feszességek. Egy öltözéket viselt magas gallérral, és a haja sűrű volt és kemény, fekete, és egyenesen felfelé állt a tarkóján, csúcsokban.
slink Kérdeztem őt a szülőbolygójáról, de válaszként a következő mozdulatot kaptam: A jobb lába hosszának kétszeresére nyúlt ki és oldalon ért földet, azután pedig visszahúzódott és visszaállt. Úgy nyújtózkodott, akár egy feszesség, csontok jele nélkül belül. Állhatatosan, ezt követően a következő mozdulatot kaptam. A feje felemelkedett egy kinyúló nyakon 2 lábbal (61 cm) a vállak fölé. A nyaka nem vékonyodott el, csak kiemelkedett, mint egy feszesség.
A seprűnyél ember elmagyarázta gondolatátvitellel, hogy én megsértettem a feszes embert, mert nem hajoltam meg, mielőtt beszéltem volna hozzá. Derékból mélyen meghajoltam és a bocsánatát kértem, és meleg, boldog vibrációkat kaptam a feszes embertől gondolatátvitellel. A kérdésemre soha nem kaptam meg a választ. Utána megkérdeztem róla a zétákat, és ők elmagyarázták, hogy ez a faj egy 3. denzitású bolygóról való, amely nem érett, ahogy a mi bolygónk sem érett. Amíg mi erőszakosak vagyunk, ők egy csomó pózolással és politikai kötelezvénnyel vannak elfoglalva. "Nagyon fárasztó." - mondták a zéták.
 
Mocsári lény
A mocsári lényt később mutatták be, a humanoidok bemutatkozása után, amikor a bemutatások más intelligens élőlények variációival folytatódtak. Ez úgy nézett ki, mint a lény a Fekete lagúnából azzal a különbséggel, hogy ő zöld volt és nem fekete. Egy kedves óriás, a vízből ki és be.
 
Polip ember
octopus A polip embernek olyan teste és csápjai voltak, mint egy polipnak. Csokibarna színű volt a külső felén és krémszínű a tapogatói alsó felén. Örrömmel vettem észre, hogy nagyon beszédes. Kérdeztem, hogy milyen a szülőbolygója, és gondolatátvitellel egy vízi bolygót mutatott nekem, amelyből csak időnként ugrott elő 1-2 szikla, és nagyon szeles volt a víz vonala felett, és zord, míg a víz meleg volt és hívogató. A végén kezet ráztunk, kéz a csáppal. Volt egy különleges rózsaszín csápja, mint egy hosszú giliszta, amely a csuklóm köré göngyölődött, hogy javítsa a kommunikációt, ahogy látszott. Nekem nem volt bajom ezzel. Nem az életforma az, ami számít, hanem a vibrációk, amik a belsejében lévő lélekből jönnek.
Babzsák ember
Ennek az intelligens idegennek a bemutatása életemben először ájulást okozott nekem. A zéták aztán talpra állítottak és a bemutatás folytatódott. A babzsák embernek 2 szeme van egy széles kerek fejen, és egy szája. Amikor megkérdeztem, hogy néz ki a bolygója, egy zöld melegházhoz hasonló helyről kaptam telepatikus magyarázatot. A babzsák ember úgy nézett ki, mint egy kerek zöld paca csontok nélkül.
Amikor megkérdeztem, hogy mit eszik, egy telepatikus képet kaptam egy bogárszerű lényről, amint összezúzzák. Adtam a babzsák embernek egy telepatikus képet és magyarázatot a mi szokásunkról, hogy kezet rázunk, mire ő kiterjesztette a körülbelül ötven kis karmainak egyikét, melyek a dereka körül rojtozódtak. Egy pillanat hezitálás után megfogtam és megráztam a karmainak egyikét. beanbag
Kérdeztem őt technológiáról, és semmit nem kaptam vissza. Nem a saját erejéből jött el erre a látogatásra. Aztán a lakásról kérdeztem, és egy telepatikus jelenetet kaptam a babzsák emberről, amint valamiként a földön hömpölyög egy védett hely felé egy árokpart mentén. Miután elbúcsúztunk, a babzsák ember elfelé mozdult tőlem, testének előrefelé ill. a földön visszafelé hullámzó részein vonagolva. A babzsák ember mindenütt zöld volt, az alját kivéve, ahol a földhöz ért, és ez fekete volt. Egy mókás fickó, aki nem jelent nekem veszélyt.
 
Csótány ember
A csótány ember egy kék-zöld medencéből emelkedett ki, ahol arccal lefelé lebegett. A medencében úgy tűnt, vastagon van az alga. A háta sima és kerek volt, mint egy teknős páncélja, szárnyaknak nem volt nyoma, és mindenütt szürke volt. Egyenesen állt a hátsó pár lábán, mint egy óriás csótány számos pár lábbal/karral a mellső részén, melyek két ujjban végződtek, és egy pár kerek szemmel a fején. Nem volt különösebben beszédes.
 
Amőba ember
Az amőba ember világoszöld volt és sajátos vonások nélküli. Nem voltak ismertetőjegyei. A padlón volt és a bokáim köré ömlesztette saját részeit, hogy kommunikáció történhessen. Egy kép továbbítódott felém egy sziklás világról, ahol az élet csak a hasadékokban történik. Az amőba embernek meg kellett lapulnia, hogy túléljen.
 
Vámpír ember
vampire A vámpír ember úgy nézett ki, mint egy humanoid bolha. 4 láb (122 cm) magasan állt tömpe kis lábakkal és karokkal, és szürke, szívós bőrrel. A kiemelkedő jellemzője a két hosszú, szürke agyara volt, melyek az arcából indultak el lefelé, egymástól kb. 4 hüvelyk (10 cm) távolságban. Értelmezésem szerint ez a mi keselyűink megfelelője volt, abban, hogy a halottakból táplálkozik, folyadékok kiszívásával a tetemből.
Negatívnak tűnt nekem azzal, hogy meg akart ijeszteni, de mint a legtöbb szájhős, elfordult, amikor igazán konfrontálódtunk. Megfogtam az egyik agyarát és a hátára rántottam őt. Mivel nem volt mozgékony, pár percet vett igénybe számára, hogy kiegyenesítse magát, a zömök karjaival és lábaival való csapkodással.
 
Dínó ember
A dínó ember úgy nézett ki, mint egy kis méretű Tyrannosaurus Rex, de nem volt magasabb, mint egy nagyobb termetű férfi. Sötétzöld volt, tarajjal a hátán, és felegyenesedve állt, mialatt egy nagy kövér farokra dőlt hátra, melyet az egyensúlyozásra használt.
A farkának végén egy pár hegyes, sárga tüske volt, melyek folyadékkal teltnek és duzzadtnak látszottak. A szájában sok fog volt. Nem volt jó telepatikus társalgó, kivéve annak ismételgetését, hogy nekem szót kell fogadnom neki, és ezt a parancsot számos alkalommal megismételte. Amikor ezt visszautasítottam, kitátotta a száját, hogy minden fogát mutassa, felém hajolva. Amikor azt találta, hogy nem tud megijeszteni engem, elveszítette az érdeklődését és hátat fordított. dino

Nancy felidézésének vége

All rights reserved: ZetaTalk@ZetaTalk.com