Témakör
Sorszám
Megjelent
Kibővült
Fordította
< Világok >
< 10 >
1995 júliusa előtt
1996. január
longint

dino ZetaTalk: Hüllők


A hüllő kifejezés túlságosan mindent-felölelő ahhoz, hogy egységesként beszéljünk róla. Sok idegen csoport van, akik ebbe a kategóriába illenének bele. Bennünket, a zétákat is gyíkoknak írtak le, holott nekünk egyáltalán nincs is genetikai rokonságunk a földlakók által gyíkoknak ismert állatokkal. A mi genetikánk hasonló az emberekéhez, ugyanabból az alapból ered, és melegvérűek vagyunk.

A hüllő idegen csoportok némiképp hidegvérűek, ami egyáltalán nem kapcsolódik az orientációjukhoz. Vannak hidegszívű emberek, akik melegvérűek, és vannak melegszívű hüllők, akik elsősorban hidegvérűek. A hüllő egyének, akikkel az emberek összetalálkozhatnak, lehetnek másokat- és önmagukat-szolgálók is. Mindamellett, mivel a hüllő genetika kevesebb empátiát tesz lehetővé, avagy kevesebb telepatikus tudatosságot a többiekről, amit az önmagát-szolgálni irányultság zaklatónak érez, a hüllők a legtöbbször önmagukat-szolgálók. Ez egy alternatíva az inkarnációban. Az orientáció diktálja az inkarnációs választás genetikai természetét, nem pedig fordítva, hogy a genetikai természet diktálná az orientációt. Ezért, kapásból, az embereknek nem kellene azt feltételezniük, hogy egy önmagát-szolgáló orientációval állnak szemben, amikor egy hüllő idegennel találkoznak.

Számos hüllő munkálkodik a Föld környékén. Néhányan az emberszabásúak formájában, karokkal és kezekkel, melyek ujjakkal és szembefordítható hüvelykujjal rendelkeznek, és lábakkal és lábfejekkel, melyek lábujjakkal, az arcukon pedig előre néző szemek vannak inkább, mint oldalra nézők, és két lábon állnak. Mások olyan formájúak, amit ti kígyóknak neveznétek, végtagoknak némi kifejlettségével, különböző számban. Másoknak a gyíkokhoz hasonló formájuk van, és négy vagy több lábon járnak: az ő testük túl merev ahhoz, hogy egy álló testhelyzetet lehetővé tegyen. Ezek az idegen életformák fel tudnak ágaskodni, hogy funkciókat hajtsanak végre, de alapvetően a padló szintjén működnek. Minthogy ez hátrányos helyzetbe helyezi őket, ha emberekkel találkoznak, őket az önmagát-szolgálni orientáció nem használja fel emberek megszólításához, mivel az önmagát-szolgálni orientáció megfélemlítést használ fel eszközéül.

Egy az emberek számára ismerős hüllő faj az, amelyet az emberek dínónak neveznek. Bár nem olyan nagyok, mint a földi dinoszauruszok, ez a hüllő faj úgy néz ki, mint egy miniatűr Tyrannosaurus Rex. Ezt a formát használja fel az önmagát-szolgálni orientáció az emberekkel való találkozásokhoz, mivel a megfélemlítést nem csak a nagy hatást keltő alak által támogatja, mely álló helyzetében legalább olyan magas, mint egy átlagos ember, hanem az emberiség tudatosságának egy a Föld múltjában élt hasonló dinoszaurusz brutalitására való oktatottsága is.

All rights reserved: ZetaTalk@ZetaTalk.com