Témakör
Sorszám
Megjelent
Kibővült
Fordította
< Világok >
< 04 >
1995 júliusa előtt
95/8; 97/6; 98/11; 99/1; 02/2
longint

ZetaTalk: A 12. bolygó


Van élet a 12. bolygón, a hatalmas üstökösön, mely a periodikus póluseltolódásokat okozza. Az elsődleges faj egy humanoid faj, akiket óriásoknak tekintenének és tekintettek a földi emberek. Sok kiváló könyv íródott ebben a tárgyban, és mind hordozza az igazság magját. Ez a téma nem odaillő azokhoz az ügyekhez, melyek ma az emberiséget foglalkoztatják. Hierarchikus struktúrájuk van. Megkockáztatnák azt mondani, hogy ezek nem igazi demokráciák, ahogyan ti esetleg nevezitek őket. Mindamellett vannak köztük intellektuellek, akiknek nagy részvétet éreznek rokon teremtményeik és polgártársaik iránt, és nagy befolyásuk van a társadalmukban, és nagyra becsültek. A 12. bolygó másodlagos lakosa egy hüllő faj, nem emberi formával. A nem-humanoid hüllő faj spirituálisan a 4. denzitásban működik, ők önmagukat-szolgálók, de nincs kölcsönhatás e csoport és a 3. denzitású humanoid csoport között. Valójában, a humanoid csoport csak szóbeszéd formájában van a másiknak tudatában. A hüllő faj el van választva a humanoid csoporttól, ahogy a ti Big Foot-otok is el van választva a veletek való kölcsönhatástól.

Az óriás humanoidok a 12. bolygón napjainkban olyan öltözékben járnak, mely a római katonákéra emlékeztet. Róma valójában őket utánozta, inkább, mint ezek a humanoidok utánozták volna a rómaiakat. A férfiak kényelmesnek találják ezt az öltözéket, melynek macsó látszata van. Érdemes az ókori görög és római társadalmak életmódjára egy pillantást vetnetek, mert ezek a társadalmak ezen látogatóik befolyását erősen magukon hordozták. Az óriás humanoidok nem voltak visszataszítóan izmosak, mint az emberiség túlfejlesztett izmú férfiai. Szép arányosak, kerek izmokkal, de az extrém felfúvódások nélkül, amiket a bodyzók póbálnak elérni. Nancy, aki találkozott eggyel, elmondhatja nektek, hogy rendkívül vonzók és arányosak. Az óriás humanoidoknak hosszú arcuk volt, de a koponyák, amiket a Földön megtaláltak, és ezeknek az idegeneknek tulajdonítottak, nem ezeknek az óriás humanoidoknak a koponyái. A Húsvét-szigeteki fejeket a megfélemlítés érdekében tervezték, mivel ez a megjelenés az arcokban valóban az ő arcszerkezetüket tükrözte és tükrözi.

Ők nem alszanak, mert nincs felkelő és lenyugvó napjuk. Egy homályos nappaluk van. A parázslás az atmoszférájukban az óceánjuk hasadékaiból jön. Ők egy barna törpét laknak, mely lassú parázslásban van. Ez egy víz-bolygó is történetesen, így azon helyek is a vízben találhatóak, ahol a számukra fényt termelő kémiai reakciók létrejönnek, a legmélyebb szakadékokban, közel az olvadt maghoz, és a fény szerteszét szóródik a légkörükben. Ebből kifolyólag állandó fényben élnek, mely egyenértékű talán a ti kései nappalotokkal vagy nagyon korai reggeletekkel. Nekik is megvannak a csendes időszakaik. A mezőgazdaságuk sokkal kevésbé extenzív, mint a földön. Ők inkább gyűjtögetnek, mint termesztenek. Ott kevesebben élnek négyzetkilométerenként, mint amennyi embert a ti gazdag és termékeny földjeitek fenntartanak. Az aranybányászat ma a Mars egyik holdján történik, amelyet megközelítettek az ember űrszondái, amiket következésképpen le is lőttek ezek a humanoidok, akik nem akarták hagyni, hogy a korábbi szolgáik lefilmezzék őket. Ez a hold, a Phobos, gazdag azokban az ásványokban, amiket ők keresnek.

All rights reserved: ZetaTalk@ZetaTalk.com