Témakör
Sorszám
Megjelent
Kibővült
Fordította
< Átalakulás >
< 70 >
1997. június
-
longint

ZetaTalk: Közvetlen út


A közvetített munkák megfejtésének igényétől frusztráltan, vagy hogy közvetítőkön keresztül kell menni, sokan, akik személyes Ébredésüket siettetik, tanácstalanok, hogy miért nem lehet egy közvetlen utat teremteni. Miért van szükség médiumokra és telepatákra? Miért nem működne hatékonyabban egy direkt kérdés és válasz kapcsolat? A válasz az, hogy ez nem lenne hatékonyabb, és még csak lehetséges sem lenne. Azok az emberek, akik közvetlen kapcsolatot akarnak idegenekkel, megkapják azt, rendszeresen, annak eredményeként, hogy a Hívásukat leadták. Sokszor csak határozatlanul vannak tudatában az eredménynek tudatosan, és így messzi vannak attól, ami hasonló ahhoz, ami a médiumnak látszólag megvan - egy közvetlen úttól.

Az igaz médiumok - és ezek kisebbségben vannak azokkal szemben, akik azt állítják, hogy médiumok - olyan ritka tulajdonságok birtokosai, melyek nem találhatók meg a legtöbb emberben. Ők majdnem beletartoznak az egyik legmagasabb integritásba, elhivatva egy magasfokú másokat-szolgálnira. Ritka fizikai képességeik vannak, mely abból ered, hogy a megfelelő genetikai vonalba születtek, és gyakran abból, hogy egy kicsit belekontárkodtak a dologba a kívánságuk szerint. Egy médium engedi egy másik entitásnak, hogy egy időre belépjen a testébe, és hogy a testet és a médium mentális útvonalait egy hangszerként használja. Ez nem egy közvetlen út, ez egy ideiglenes testátvétel! Azok a kontakták, akik úgy érzik, hogy telepatikus kapcsolatban vannak a látogatóikkal, csak visszaemlékeznek a nemrégi meglátogatásukra, visszajátszva a tartalmat az elméjükben, mint egy beszélgetést, lépésről lépésre.

Ezért, amíg az idegenek nem találkozhatnak szemtől szembe az emberekkel - ami mindenképpen meg fog történni sokak életében, akik ma az olvasóközönséget alkotják -, a többségnek nem lehet közvetlen út.

All rights reserved: ZetaTalk@ZetaTalk.com