Témakör
Sorszám
Megjelent
Kibővült
Fordította
< Átalakulás >
< 69 >
1997. június
2002. január
longint

ZetaTalk: Miért Nancy?


Természetesen, mi és mások is számos csatornán keresztül szólunk. Sok, de nem az összes channel hiteles, és ezek némelyike a mi hangunkat hordozza. Nancy a mi szavainkat adja ki, de a tartalomhoz is hozzájárul, olyan pontokat indítványozva, amiket nem sikerült lefednünk. Nancy egyedülálló a telepatikus kommunikációi tekintetében, bár sokan mások, látván a ZetaTalk sikerét, kérték ezt. Ez nem annyira a testén, IQ-ján, életkorán vagy lakóhelyén múlt, ami a döntésünket meghatározta, hogy elfogadjuk Nancy ajánlatát. Ő más kvalitásokkal is rendelkezik, amik másokból hiányoznak, Nancyben pedig bőségével vannak - bátorság, a képesség, hogy felvegye a kesztyűt az önmagát-szolgálni módszerekkel, feltétlenül, és egy múltbeli emlék volt az, ebből a szempontból, ami hozzájárult ahhoz, hogy rábízhassuk ezt a küldetést. Ő jócskán eleget tett a várakozásainknak. Nancy azért is egyedülálló, mert nagy kockázatnak tette ki magát.

Nancy egy korlátlan érintkezésbe lépett az MJ12-vel azért, hogy előmozdítson bizonyos célkitűzéseket. Az ő érzékelése volt az, hogy az MJ12 egy igen elővigyázatos szervezet volt, és nem jártak volna el vagy haladtak volna tovább olyan dolgokban, amelyek számára fontosak voltak, ha nem kaptak volna totális irányítási lehetőséget. Ő megadta nekik ezt az irányítási lehetőséget azzal, hogy biztosította nekik, lényegében, a jogosultságot, hogy kivégezzék őt, amennyiben ezt szükségesnek látták volna. Azoknak, akik nincsenek tisztában azzal, hogy mit jelent egy korlátlan érintkezés, ez ismertetve lett a ZetaTalk Szabályok témakörében, hogy milyen feltételek mellett érintkeznek egymással a különböző orientációjú idegen csoportok. Lényegében, ez egy időkorlátok nélküli érintkezés, korlátlan, tehát egy ilyen érintkezés Nancy egész életére szólóan köttetett meg. Természetesen, ez a régi MJ12-t is egész életére kötötte, és amikor a kormányzat eme szárnyának megszűnt a hivatalos státusza, Nancy érintkezése is véget ért. Ők úgyszintén, egy szervezetként, meghalhattak és meg is haltak.

Különböző orientációjú idegen csoportok között, egy korlátlan érintkezés azt jelenti, hogy a csoport egymásnak eshet, megkötések nélkül, vagy manipulálhat körülményeket, bírálatok nélkül, amíg az illető ügy nem rendeződik és nincsenek túl rajta. Az ilyen érintkezések igen-igen ritkák, és normális esetben nem foglalnak magukban csoportokat, inkább csak egyéneket vagy elkötelezett teameket. A másokat-szolgáló csoportokon belül, az ilyen teamek beletörődtek minimum a halálba, és gyakrabban a haláltól is rosszabb élményekbe, annak érdekében, hogy bebiztosítsák a céljukat. Ezek öngyilkos missziók, Nancy pedig megértette a kockázatot, amibe került, amikor érintkezésbe bocsátkozott a MJ12-vel. Számos más ember is megtette ezt, és Nancyn kívül csak egy él közülük ma. A többiek meghaltak attól a kéztől, ami akkor a meghatározó CIA befolyás volt az MJ12 fölött, brutálisan.

Mivel mi, a zéták, az Érintkezési Szabályok keretein belül operálunk, tisztelettel voltunk a korlátlan érintkezés iránt, amelybe Nancy lépett az MJ12-vel. Ezért, ha az MJ12 találkozni kívánt vele, mi felvettük és elvittük hozzájuk őt, mint hogyha közülünk vittünk volna el valakit, hogy összejöjjön az önmagukat-szolgálókkal, akivel ő érintkezésbe bocsátkozott, még ha ez a halálát is jelentette volna a barátnak vagy a társak csoportjának. Nancy életben maradt a gyors észjárásának és az igazságra és az igazságosságra való szenvedélyes vágyának köszönhetően, és a majdhogynem rejtélyes képességének köszönhetően, hogy megérezte az MJ12-nek azokat a tagjait, akik erősen másokat-szolgálók voltak. Szövetségeseket szerzett, terveket ingatott meg, és alternatívákat mutatott be, hogy így sok automatikusan folyó program meg lett kérdőjelezve és meg lett változtatva. Ezek olyan dolgok, amikről sem ő, sem mi, a másokat-szolgáló zéták, nem beszélhetünk részletesen.

Tehát, úgy, ahogy mi is érintkezésbe léptünk a régi MJ12-vel egy korlátozott érintkezésben annak reményében, hogy szövetségeket köthetünk a jó cél érdekében, és mint ahogy mi ennek a régi MJ12-nek egy utaztatási szolgáltatást nyújtottunk tőlünk jövő bírálatok vagy megjegyzések nélkül annak reményében, hogy túljuthatunk az ő mély irányítási szükségükön, Nancy is éppen így lépett egy korlátlan érintkezésbe és ugyancsak teljes kontrollt adott a kezükbe az élete felett, ha ők ezt vélték volna szükségesnek. Ők nem irányították Nancyt, a gondolatait, szavait és véleményeit, hanem egyszerűen egy halálos ítélet felett volt hatalmuk, amit kívánságuk szerint bármelyik pillanatban végrehajthattak volna, azonnal.

All rights reserved: ZetaTalk@ZetaTalk.com