Témakör
Sorszám
Megjelent
Kibővült
Fordította
< Átalakulás >
< 55 >
1996. október
2002. január
longint

implants ZetaTalk: A Felemelés


Amit a keresztény fundamentalisták úgy értelmeztek, mint az elragadtatás, néhány new-age-ista pedig, mint megmentés az űr-testvéreik keze által, az, amit mi a felemelésként írtunk le, egy ideiglenes eltávolítása azoknak az embereknek, akik megingathatatlanul a másokat-szolgálni orientációban állnak, a kataklizmák hatásai alól. Hallva ebben a jóslatban, hogy ezt a felajánlást a másokat-szolgálók fogják megkapni, az üzenet gyorsan úgy ferdült, hogy beleértődjön a hallgató is. Ha az üzenetet egy keresztény fundamentalista hallotta, a Biblia olvasása közben, akkor a Végítélet során megmentésre szántak keresztények lettek. Ha az üzenetet humanitárius new agesek hallották, ősi próféciákat olvasva és értelmezve, akkor ez a megmentés egy új kor hajnalán tisztán az emberiség egészének megmentése lett, barátságos idegenek bölcsessége és beavatkozása által. A hallgató egyik esetben sem lett hátrahagyva. Mi fog történni valójában a legszörnyűbb nap legszörnyűbb óráján?

A megingathatatlanul a másokat-szolgálni orientációban állók növekvő mértékben kontaktákká válnak, akár tudatában vannak ennek a státusznak, akár nem. Az Átalakulás egyre inkább a gondolatában van a másokat-szolgálóknak, és ennek következtében a tömeg-tudatossága azoknak, akik hasonló vonalak mentén gondolkodnak, informálja azokat az embereket, akik nem kontakták, arról, hogy mit tapasztalnak a többiek. Ez egy ébresztő hívás. Így riasztva nagy jelentőségű, előttük álló változásokra, a Hívást le lett adva, és egy újabb másokat-szolgáló emberből lett kontakta. Nagy a zavar a Felemelés körül, a célját és a végrehajtását illetően. Ez nagymértékben össze van keverve, az emberi elmékben, az általános kormányzati biztosítékkal, hogy ők majd vigyázni fognak rátok. Például, ha a kormányzat jön, hogy felemeljen benneteket, egy helikopterrel, az elárasztott síkságokról, ők nem dobnak vissza titeket a kakiba, hanem egy biztos helyre visznek benneteket, ahol levest kaptok és pokrócokat. A Felemelésnek nem célja, hogy biztonságba vigye a másokat-szolgáló személyt, hanem az a célja, hogy elhárítsa őt a meghalástól, ha folytatni kívánja az inkarnációját, és dolgozni akar a közjóért az Újidőben. Minthogy tudatos találkozások idegenekkel csak akkor fognak történni, ha a köznép egy területen kész lesz erre, en masse, a Felemelést adni valakinek nem a szilárd jelét jelenti annak, hogy az idegenek léteznek!

  1. a szabályokhoz, hogy a Kétségnek egy Mértéke fenn kell álljon, amíg a személy és a társai készen nem állnak a teljes tudatos találkozásra, ragaszkodni kell.

  2. a Be-Nem-Avatkozás szabályához, túl a másokat-szolgáló személynek a pusztulástól való megmentésén, hogy inkarnációját folytathassa, ragaszkodni kell.

Ezért, nem megmentünk embereket, hanem egyszerűen lehetővé tesszük, hogy folytatódhasson az inkarnációjuk. A felemelést elő fogja segíteni az, amire a Biblia úgy hivatkozik, mint Isten jele, amire az Oahspe úgy hivatkozott, mint jel a homlokon, és amire a kontakta szupport csoportok úgy hivatkoznak, mint egy implantátum. Az implantátumok egyszerűen helymeghatározási eszközök, amelyek segítenek a látogatóknak és a kontaktáiknak, hogy gyorsan kapcsolatba lépjenek. A kataklizmák idején, amikor a Föld kérge elmozdult és megállt, nagyon sok embernek lesz szüksége rá, egyidejűleg, hogy megtalálják és felemeljék. Ahogy elmondtuk, a legtöbb másokat-szolgáló visszautasította ezt a felajánlást, hogy a szeretteivel lehessen a legnagyobb szükség idején. De hasonlóan, sokan találták úgy, hogy így, sértetlenül tudnak leginkább szolgálatot tenni, hogy segítsenek összeszedni a darabokat. Egy dolgos idő, melyben a valamikor a látogató és a kapcsolattartó összehozására használt beültetések vészhelyzet-eszközökként lesznek felhasználva.

All rights reserved: ZetaTalk@ZetaTalk.com