Témakör
Sorszám
Megjelent
Kibővült
Fordította
< Átalakulás >
< 31 >
1995. december
-
longint

ZetaTalk: A halottak


Növekvő mértékben, az Ébredés során, az emberek kontaktusokat fognak tapasztalni korábban családtagjaikként vagy barátaikként inkarnált entitásokkal - a halottakkal. Míg halott rokonok vagy barátok víziói odatartozók voltak egy Halálközeli Élmény folyamán, vagy percekkel egy szeretett halála után, aki röviden megjelent, hogy búcsút intsen - ezek a látomások elkezdenek az ilyen állapotrendszereken kívül történni. Ezek a víziók - melyek egy szellem-szellem párbeszéd eredményei - a tudatalattiban rögzülnek, és innét bukkannak elő egy felidézés során a tudatban egy olyan módon, amit az emberi agy meg tud ragadni. Ezeknek a korábban inkarnált entitásoknak semmi esetre sincs már meg a korábbi formájuk vagy öltözékük, de az agyban ők ilyen módon rögzülnek a mentális kapcsolatok következtében, amelyek a halott szeretettről való gondolatokhoz kötődnek. Ha a korábban Józsi bácsiként inkarnált szellem valakit meglátogat, akkor az illető a látogatásról való tudomását Józsi bácsi kinézetével és hanghordozásával állítja össze, ami csak egyetlen agysejttel van odébb, mint ahol a Józsi bácsi emlékei tárolódnak.

Mivel az Átalakulás most van, az entitások, akik meghozták az orientációs döntésüket - és eldöntetlen entitások úgyszintén -, kívánják azt az utolsó szót a szerettekkel, mielőtt előremozdulnának a következő inkarnációjukba. Ha szilárdan a másokat-szolgálniban vannak, lehet, hogy bátorítani kívánnak másokat ebbe az irányba. Ha eldöntetlenek, és tisztában vannak vele, hogy el fogják vinni őket egy világba messze a Földtől, lehet, hogy szeretnének búcsút mondani vagy bátorítást kifejezni egyes szeretteknek, akikről tudják, hogy hasonlóan ugyanazt az utat fogják megtenni. Ha pedig szilárdan az önmagukat-szolgálniban vannak, lehet, hogy fel akarnak keresni egy korábbi "kollégát", hogy felszólaljanak ennek az orientációs döntésnek az érdekében, hogy kevésbé legyenek egyedül egy potenciálisan elcsüggesztő környezetben.

A Hívást leadó emberek ezért növekvő mértékben fogják azt találni, hogy nemcsak idegenekkel kommunikálnak, hanem a halottakkal is. Ez a növekedés nem valamiféle változás következménye a Tanács szabályaiban, vagy az eljárásokban, ahogyan az idegen csoportok a Földet látogatják, hanem a tudatosság következménye, amely a halottaknak van az Átalakulásról, ami most van. A múltban, a halottak úgy számíthattak a következő inkarnációjukra, hogy az a múltbeli mintákat követi majd. Most ezt másként tudják.

All rights reserved: ZetaTalk@ZetaTalk.com