Témakör
Sorszám
Megjelent
Kibővült
Fordította
< Átalakulás >
< 148 >
2002. szeptember
-
longint

ZetaTalk: Hadjáratok
Megjegyzés: a 2002. augusztus 24-i élő ZetaTalk IRC chat alatt íródott


A ZetaTalk lejáratását megcélzó hadjáratok könnyen felismerhetők, ha mi kilépünk a táncból, a tánc meg megy tovább nélkülünk is. Egy példa erre a Hazlewood-hadjárat a ZetaTalk lejáratására pénz-szívatásokhoz való társítással, azt állítva, hogy az egész X-bolygó-ügy pénz-beszedésére lett kitalálva pánikkeltéssel. Nancy hatékonyan ellépett ebből azzal, hogy Hazlewoodot annak nevezte, ami, kezdetben, kirúgatva őt a Troubled Times-ból pénzért való követelődzésért, amit tett, és azáltal, hogy Nancy pénztelen és nincstelenségben él. Amikor elérkezett az ideje, hogy ez a hadjárat elérje tetőfokát, Hazlewood Art Bellre ment, Rense csalásnak bélyegezte, Sarah MacIntyre és mások a sci.astron pedig hangos bizonygatásba kezdtek, hogy Nancy meggazdagszik. Sarah MacIntyre még mindig ezt tartja, nem ismerve fel, hogy a tüskéi teljesen céltalanok. Hazlewoodnak nem sikerült gazdagnak lennie, minthogy az előmozdítói hátat fordítottak neki, amikor ez a hadjárat megbukott, de ő még mindig folytatja, újabb lehetőségre várva. Ha Nancy beállt volna a pénz-játékokba, vagy rájuk hagyta volna azt, akkor ez a hadjárat megakadt volna, és azoknak, akik lejáratnák őt, egy nyugalmi időszakot hagyott volna a félelmi helyett, a ZetaTalk üzenettől.

2002 nyara egy újabb lehetőségnek lett megítélve a dezinfó-társaság számára. Ők tudják, hogy 2003 tavasza egy erős vörös keresztet fog hozni az égen, mely látható lesz mindenki számára a nappali órákban, a Nap alól érkezve feléjük, méretben növekedve. A tervek ezekre a napokra nagymértékben megtárgyalás alatt vannak, ám az elit teljes egésze komor ezekkel a napokkal kapcsolatban, tudván, hogy ezek a nagyközönség számára gyakorlatilag megmagyarázhatatlanok. Az ezt a tavaszt megelőző télnek úgy néznek elébe, hogy azt elterelések teremtésével tartják majd kézben, úgymint politikai műveletek Irakban, megrendezett terrorizmus, amely egyáltalán nem is lesz valós, hanem csak annak kiáltják ki; amit az égen látnak, azt pedig valamiféle üstökösnek, novának, vagy egy egész sereg efféle dolognak. Annak ténye, hogy pontosan ott lesz, ahol mi 1995 óta megjósoltuk, remélik, hogy majd elsikkad, egy ZetaTalk elleni folytatólagos hadjárat révén. Ez az a hadjárat, amelyet most láttok, különféle forrásokból, amik látszólag mind függetlenek egymástól, de nem ez a helyzet. Ez a fajta reakció várható az X-bolygó-ébredéskor, egy lökéssel vissza, arányban egy lökéssel előre. Nancy vagy más igazmondók minden egyes lépésére egy-egy dezinfó-hadjárat lesz a válasz, egyre hangosabban a nyilvános reakcióra támaszkodva. Ezért, mi gyakran azt okozzuk Nancynek, hogy puhának látszódik, mivel ez visszaveti a dezinfó erejét, majd hirtelen és váratlanul sikert hoz, és így az igazság jut előbbre.

Az említett trendek, melyek során 2003-ról hangosan azt bizonygatták, hogy nem az lesz az év, és hogy a ZetaTalk egy rakás kaki, ahhoz a hadjárathoz kapcsolódnak, amelytől azt várták, hogy majd a ZetaTalk koordináták fogják támogatni, amiket Open Minded és a többiek a sci.astron arra használhattak volna fel, hogy azt állítsák, hogy az nincs ott! Amikor a ZetaTalk megtagadta, hogy koordinátákkal szolgáljon, Open Minded tovább ropta a táncot, önmagával táncolva, kimutatva a hadjáratot annak, ami. Miért bizonygatná hangosan azt, hogy nincs ott, amikor olyan helyekre mutat, amiket ő maga varázsolt elő? Azért, mert Sarah MacIntyre állításaihoz hasonlóan, hogy Nancy meggazdagszik, itt volt az idő, és ő azt tette, ami be volt tervezve, ütemterv szerint. Tehát, mögé kell nézni bármely ZetaTalkkal kapcsolatos viselkedésnek, hogy lássuk, mi áll a trendek mögött és mit remél a vezetés elérni. Újra csak, azzal, hogy megjelenik a játékban, majd kilép belőle, a ZetaTalk rámutat azokra, akik rosszfelé irányítanák el az emberiséget, elvéve az emberiségtől a jogát az információkhoz, feltárva őket annak, amik. Ők kimennek táncolni, még anélkül is, hogy a partner ott lenne, egyedül táncolva, amitől mindenki oda mutat és azt kérdi "miért?"

All rights reserved: ZetaTalk@ZetaTalk.com