Témakör
Sorszám
Megjelent
Kibővült
Fordította
< Átalakulás >
< 117 >
2002. március
-
longint

ZetaTalk: Fényképek
Megjegyzés: A 2002. február 16-i IRC chat alatt íródott. Az X-bolygó és a 12. bolygó egy és ugyanaz.


A vezetés sokat vitázott ezen a ponton, hogy vajon fogja-e komoly figyelem követni az objektumot, amely mozog, az égen. Az ezredfordulókor, azt lehetett gondolni, hogy a NASA és az ő haver-hálózata novának fogja mondani. Mindazonáltal, a zéta koordinátákra való tekintettel, ők megértették, hogy a mozgás ebben a tárgyban túlságosan nagy érdeklődést váltana ki. Amíg egy-egy magyarázatot, amit az átlagemberek bevesznek, továbbra is ki fognak bocsátani - mint a nemrégi bejelentést arról, hogy a szén-dioxid lassuló forgást okoz -, addig a vezetés tudja, hogy a tanult ember nem fogja ezt megkajálni. Még a kis pacák is, akinek talán vagyona nincs de agya van, osztályozni tudja, amit megfigyel és amit hall. Annak megerősítése, hogy a befelé tartó objektum egy Barna törpe, olyan sebességgel mozogva, mint amilyennel, kérdéseket ébresztene, hogy milyen távolságra van. Ez, együtt azzal, hogy milyen közel esik a mi koordinátáinkhoz, hasonlóan megerősítené, hivatalosan, a ZetaTalkot. Előnyben részesítenék inkább, hogy elrejtsék, és hogy az idegeseket Nancyhez és a Troubled Times-hoz küldjék.

A közelgőről tudomással bíró kormányoknak, vagy a magasabb körökben keringő híresztelések alapján gyanakvóknak csak egy kevés lehetőségük van. Kirukkolhatnak az igazsággal, beismerhetik az eltitkolást, és aztán rohanhatnak és elbújhatnak, hogy mentsék a bőrüket. Ez nem valószínű, hogy be fog következni, egészen talán az utolsó hétig, mivel ezek az egyének élvezik a hatalmat és az előjogokat, és irtóznak attól, hogy feladják ezeket. Felhasználhatnak erős karhatalmi taktikákat, bevethetnek hadi jogot, és megtagadhatják, hogy eloszlassanak bármilyen kérdést a földi változásokkal kapcsolatban. Ez egy ezekkel a szándékokkal jó egyetértésben lévő katonaságot és polgárságot igényel, ami viszont nem létezik sem az USA-ban, sem Kanadában, sem Európában. Még Kína is azt találta, hogy az Internet visszautasítja az ő vonalaikat, a Tianaman térrel kapcsolatban. A felbolydulás, még a szeptember 11-i terrortámadás után is, a személyiségi jogok elveszítése fölött, mutatta az Egyesült Államoknak, hogy a polgársága nem volt egyetértésben. Ezért, egy harmadik taktikát dolgoztak ki, amely úgy szól, hogy engedjük a nyílt vitát, de hagyjuk figyelmen kívül. Más szóval, no komment.

Európában, valószínű, hogy nyíltabb diszkusszió lesz a dologról, mivel az Egyesült Királyságban az X-bolygó ügye nemrég újra felbukkant. Nagy-Britannia szintén neheztel az USA-ra, az Európai Közösség pedig neheztel mindkettejükre. Ezért, minden ország egyénileg valószínű, hogy reagál, a nyilvánosságától és a vezetőségétől függően. Ahol az ország esetleg elég jól el fog boldogulni, ott nyílt fórumok lehetnek, és tervek, hogy mit tegyenek, ha esetleg... Olyan országokban, ahol pusztulás lesz, mint Indiában, nem lesz diszkusszió. Olyan országokban, ahol a híreknek és a diszkusszióknak már most is egy elfojtása van érvényben, mint Szaúd-Arábiában, ott további elfojtás lesz. Skandináviában, amely elég jól fog boldogulni, akár még nyílt kormánytervek is érvényben lehetnek, hogy segítsék a népességet, amikor az idő elérkezik. Ezért, hasonlóan az egyes emberekhez, az egyes kormányok vagy országok egy sajátos útirányt vehetnek, egy nem várt útirányt, és hogy az előrejelzéseink helyesnek vagy helytelennek bizonyulnak, az függőben van. Ezek a dolgok az ember kezében vannak, akinek a választása szabad, és nem a mi kezünkben.

All rights reserved: ZetaTalk@ZetaTalk.com