Témakör
Sorszám
Megjelent
Kibővült
Fordította
< Szabályok >
< 52 >
2000. szeptember
-
longint

ZetaTalk: Vegyes célok


A zavartság az idegen szabályok kontra emberi szabályok ügyében kinyúlik mindkét csoport céljaiig. Ahogy az természetes is, az emberek azt feltételezik, hogy az Univerzum ugyanon szabályok szerint működik, mint az ő saját világuk, kevés alapjuk lévén az összehasonlításra. A 3. denzitású világokban, ahol az entitásoknak lehetőségük van megkötések nélkül hatni egymásra, a gyilkosság vagy valaki egészségének az ápolása megtörténhet, a rabszolgaság és a terhek vagy megkötések alóli szabadság előfordulhat, ahogy ezeket az entitások a 3. denzitású világban járhatóvá teszik. Az entitás, a számos inkarnációja során, tapasztalja ezeket a felállásokat, és vagy megtapasztalja vagy megfigyeli, mi történik, amikor emberek lépéseket tesznek azért, hogy változást eszközöljenek. Az emberek így azt képzelik, hogy a Világegyetem is hasonlóan működik, ám az nem ezt teszi. A 3. denzitású létezés a 3. denzitású világra van korlátozva, és nincs annak lehetősége az űrutazásra vagy a hozzáférésre a technológiához, amely erre lehetőséget biztosítana. A 3. denzitáson túlra való előrelépésbe beletartozik a nagyobb hatalom birtoklása, a technológián keresztül, és így újabb szabályok is. Az önmagukat-szolgálók vég nélkül leigáznák a tőlük gyengébb kultúrákat, amennyiben ez meg lenne engedve nekik, és ezért féken vannak tartva.

Ismerve a zavart, ami az emberekben uralkodik az idegen szabályokat és a rendelkezéseket illetően, amelyek betartását kötelezik, hogy így az idegenek nem járhatnak el egyszerűen a saját akaratuk szerint az emberekkel kapcsolatban, zavartság van hazugságokat illetően. Hazugságok megengedettek, mivel ez egy kiterjesztése annak a megbeszélésnek, aminek a Hívást tekintik. Bármely két ember, akik egymással beszélgetnek egy dologról, találni fog kiszínezett benyomásokat, elhallgatott információkat, vagy tények nyílt manipulációját a beszélgetésnek egy normális részeként. Még jószívű emberek is bolonddá tehetik saját magukat, azzal, hogy a személyes céljaik nem tisztázottak saját maguk előtt, és szégyellik azokat, esetleg.

A zavar másik kiugró pontja akörül forog, hogy miért vagyunk mi, vagy miért vannak más idegenek, itt a Földön. A közelgő póluseltolódás ádventjével, van egy olyan emberi feltételezés, miszerint az idegenek, mint jóságos űrtestvérek, azért vannak itt, hogy megszabadítsák és megmentsék az emberiséget. A feltételezés, miszerint az idegenek azért vannak itt, hogy megszabadítsák és megmentsék az emberiséget, vagy hogy ez kell legyen az idegen napirend, téves számos ponton:

All rights reserved: ZetaTalk@ZetaTalk.com