Témakör
Sorszám
Megjelent
Kibővült
Fordította
< Szabályok >
< 34 >
1996. április
-
longint

ZetaTalk: Közbelépés


Az emberek olyan gyakran várnak másoktól - túl önmagukon - megváltást, hogy alig tudnának elképzelni egy olyan helyzetet, ahol a Föld ne lenne megmentve azok által, akiket az ő jóindulatú űr-testvéreiknek neveznek, amikor már igazán a végjátékra kerül sor. Talán az embernek meg lett engedve, hogy atombombákkal és globális felmelegedéssel kontárkodjon, mivel a helyzet még nem végzetes. Mint a meredek kőszirt szélének közelében játszó gyerekeknek, figyelmeztetéseket tettek nekik, de ha elkezdenének a part felé menni, a közbelépés megérkezne. Gyakran ilyesmi a helyzet emberi ügyekben, és rutinszerűen ez a szabály. Kis gyerekeknek nem engedik, hogy a forgalomban játsszanak, bár időnként ez véletlenül, vagy figyelmetlenségből adódóan megtörténik, és halál és sérülés történik. A szabály, azonban, az, hogy közbelépésnek történnie kell. Még felnőttek is számítanak a megmentésre. Banki csődök az államszövetség megerősítő kezét tapasztalják, értéktelen papírok a SEC felügyeletét, gondatlan vezetők egy rendőrautó villogó fényeit, és egy hívás a 911-re a számos és különböző mentő járművek gyors érkezését.

Vajon a Világok Tanácsa nem lépne közbe, ha a Föld - melyet oly sok idegen csoport oly törődő gondoskodása tart figyelemmel - történetesen egy tönkretétel vagy egy pusztulás szélére kerülne? A rövid válasz: nem. Nézzetek a Marsra: most fagyott, de valaha életet hordozó planéta volt. A Mars a 12. bolygóról származó humanoid látogatók keze által pusztult el, akik megtehették ezt, mivel ők is honosak voltak a Naprendszeretekben. Tekintsetek arra, ahogyan mi, a zéták, tönkretettük a bolygónkat, amikor a 3. denzitásban voltunk. A föld alá kényszerültünk, a felszínt mérgezővé téve. Amennyiben teljesen kihaltunk volna, áttelepítettek volna minket egy másik világba, jóllehet olyan képességekbe, ahol nem lett volna meg rá a képességünk, hogy egy második világot is elpusztítsunk. Nézzetek a Bigfoototokra, aki egy primitív állapotban kóborol, de aki szintén egy 3. denzitású állapotban van, mint ti magatok. Ők áttelepítettek egy másik világból, de hiányzik rá a képességük, hogy megmérgezzék vagy másként elpusztítsák a világot, amelyben most élnek. A Bigfootba inkarnálódó entitások maguk kérték ezt a szituációt, miután borzalommal tekintettek végig kezemunkájuk eredményein.

Ahogy újra és újra kimondjuk, a Föld az emberek kezén van a jelenlegi pillanatban, és amennyiben ezek az emberek teljesen el tudnák pusztítani a bolygót - senki nem lépne közbe.

All rights reserved: ZetaTalk@ZetaTalk.com