Témakör
Sorszám
Megjelent
Kibővült
Fordította
< Szabályok >
< 33 >
1996. március
-
longint

ZetaTalk: Gyógyítások


Alkalmanként a kontakták fel fognak idézni olyan látogatásokat, amelyeknek egyedüli célja az volt, amit gyógyításnak mondanak - lázak tűnnek el, sérülések gyógyulnak be olyan gyorsan, hogy az ellátó orvosok kétségbe vonják a röntgenjeiket, daganatok pedig felszívódni látszanak. Milyen körülmények között fordulhat ez elő? A Földet látogató idegenek nem avatkozhatnak bele abba, amit az emberi körülményeknek neveznek, és nem léphetnek be önhatalmúlag és hozhatnak rendbe embereket, akik történetesen az ő kontaktáik, kivételt téve velük, merthogy az lenne ez. Az emberek felelősek a Földért jelenleg, és mindenképpen az emberek felelősek a saját életükért. Így az emberi körülmények természetes adottságoknak és az ember által saját magára kivetett feltételeknek egy kombinációi, és az emberek más emberekkel való cselekedeteinek és kölcsönhatásainak eredménye: egy szellemiskola.

Mindamellett, léteznek ritka kivételek a Be-Nem-Avatkozási Szabályok alól, elsősorban ahol a kapcsolattartó egy olyan szerepet választott, amit a Föld Átalakulása szempontjából fontosnak ítélnek meg, és már bele is fogott abba. Az ilyen kontakták nem azok, akik olyan kellemes elfoglaltságokat választanak, amelyek elismerést és könnyű életet hoznak a számukra. Épp az ellenkezője a helyzet, mivel a kontaktákat, akik gyógyítást kapnak, az jellemzi, hogy olyan szerepeket választanak, amelyek veszélynek teszik ki őket, megaláztatást és veszteséget okoznak nekik, megkövetelik tőlük, hogy rendkívüli módon következetesek és kitartóak legyenek, és ha mást nem is, inkább tönkreteszik, mintsem hogy építenék az életüket. Ezek a kapcsolattartók felelősségre vonják a vezetést, pártfogolják a demokráciát az önkényuralommal szemben, a szabad gondolkodás mellett teszik le a voksukat a kigúnyolással szemben, vagy felszedik a sátorfát, hogy felkészüljenek vezető szerepekre az elkövetkező kataklizmák idején. A szerepeknek, amiknek nekiláttak, nagy kihatásuk van, és a rossz egészség egy szükségtelen elterelő tényező.

Egy kontakta meggyógyítása nem egy önhatalmú döntés, hanem olyan, ami a Világok Tanácsához kerül minden esetben. Gyógyítást soha nem tesznek azért, mert a kontakta egyszerűen kívánja azt, vagy mert valaki leadja a Hívást ezt figyelembe véve. Néhány ritka esetben tesznek gyógyítást azért, mert egy ember könyörög egy másikért, hogy az gyógyuljon meg, mivel ezt a Hívást jó szívvel teszik, nem pedig önérdekből. Ezeket a hívásokat olyan vágy jellemez, hogy a másikon olyan mértékben szeretnének segíteni, ahol a kontakta saját magát helyezné a sebesült vagy beteg személy helyére. Vigyél el engem őhelyette - így kiáltanak. Efféle gyógyításokat - szintúgy csak a Tanácshoz való feljuttatás után megtéve - azért tesznek meg, hogy megszilárdítsák a Hívást leadó emberként inkarnálódott entitás másokat-szolgáló orientációját. Egy 4. denzitású másokat-szolgáló környezetben ők az érzéseiket tettekre fordítanák, és ők, lényegében, a 4. denzitású másokat-szolgálni orientációban működnek spirituálisan, ha fizikailag nem is.

All rights reserved: ZetaTalk@ZetaTalk.com