Témakör
Sorszám
Megjelent
Kibővült
Fordította
Póluseltolódás >
< 70 >
1996. szeptember
-
longint

manna gathering
ZetaTalk: Mennybéli manna


Általános feltételezés, hogy az olyan szénhidrogének, mint a petrolkémikumok, extrém hő és nyomás hatására jönnek létre, olyan féltételek közepette, amilyenek az emberiség feltételezése szerint csak a föld felszíne alatt fordulhatnak elő, ahol biológiai elemek nyomódhatnak össze a föld felszíni rétegei között. Ezek a levegőben is képződnek a 12. bolygó minden áthaladásakor, mivel valamennyi összetevő megtalálható a légkörben - szén, oxigén, hidrogén. Egy póluseltolódás alkalmával, vad vulkánkitörések történnek, túlhevítve a fent haladó levegőt. Folyamatos villámlásokkal kombinálódva néhány helyen, számos kemikália keletkezik azonnal, melyek szokványos körülmények között nem jönnek létre az atmoszférában. Ezen kemikáliák némelyike az, amit az emberek petrolkémikumoknak neveznek, de az ő közeli rokonaik, szénhidrátok, szintén keletkeznek.

Le lett írva a világ sok részén, hogy egy póluseltolódás után, a zsidók által mannának nevezett anyagot találtak a földön a reggeli harmatban. Szénhidrátok cseppjeit, melyeknek olyan íze volt, mint a méznek, és ahol a vízben értek földet, ott a vizet tejszerűvé változtatták, hogy így azok a helyek, ahol ez történt, némely esetben a tejjel-mézzel folyó Kánaánként lettek ismertek.

Nem minden helyszín találja ezt az ügyes élelmet leszállítva reggelire, és nem minden ilyen eleséget gyűjthetik össze és fogyaszthatják el a mohó emberek, mivel versengés van a környék bogaraival és rágcsálóival, akiknek láthatólag kevesebb alvásra van szükségük, mint a kimerült és alultáplált embereknek, akik négykézláb másznak a homályban napfelkelte után. Manna a világnak olyan helyein alakul ki és hullik le, ahol a levegő épp egy aktív vulkán felett haladt el. Bizonyos mértékig kialakul normál időkben is, viszont jelentőssé válik egy póluseltolódást követően a vulkáni aktivitásban való exponenciális növekedés következtében. A világ más részei nem találnak efféle ajándékot gyöngyözni a földön a pirkadatban, és azon részek lakosainak, akik szerencsések ebből a szempontból, korán kell kelniük, és meg kell küzdeniük érte, ha egyáltalán akarnak szedni a mannából. Nemcsak, hogy megeszi bármi, ami mászni tud, hanem el is olvad és beszivárog a talajba a nappal melegétől.

All rights reserved: ZetaTalk@ZetaTalk.com