Témakör
Sorszám
Megjelent
Kibővült
Fordította
Póluseltolódás >
< 19 >
1995 júliusa előtt
-
longint

ZetaTalk: Hogyan készüljünk fel


Arra vonatkozóan, hogy az emberiség hogyan készítheti fel magát. Kis együttműködő másokat-szolgáló csoportoknak, ahol mindenki gondja közös ügy, lesznek a legjobb esélyeik. A legfontosabb a kooperatív hozzáállás a csoporton belül, hogy legyen hajlandóság utálatos feladatokra vállalkozni, a vágy, hogy megosszák a többiek között azt a kicsit, ami lesz, és egy pozitív hozzáállás a jövőhöz.

A napfény Elégtelen lehet, így a mesterséges fény alatt termesztett termés lesz a legbőségesebb. A folyók és tengerek mérgezetté válhatnak, mivel mindenhová a vulkáni por hullik, így emberi szennyvízcsatornákban termett algákkal etetett akváriumok hasonlóan a legbőségesebbek lesznek. Bizonyos termések jobban nőnek majd, és tovább jutnak, mint mások. A jó szakácsokat, akik ügyesek az egyszerű ételek ízletes elkészítésében, igen nagyra fogják értékelni. Egy természetes módja az életnek, a múlt századira emlékeztető.

Nem jelentéktelen, hogy legyen zene, költészet és művészet. Ez tölti meg a zenész, költő vagy művész szívét, csakúgy, mint a befogadóét. Nagy szükség lesz ilyen figyelemelterelésre, mert a napok fakóak lesznek, az éjszakák sötétek és hosszúak. Azonban tervezzétek meg a fiataljaitok oktatását. Mentsetek meg Oktatási anyagokat. Nem indokolja semmi, hogy a technológia megálljon, csak azért, mert az emberi társdalom infrastruktúrája darabjaira lett szaggatva. A technológia az elmékben van, és a dokumentációkban, melyhez minden ember hozzáférhet, és megmentheti.

Tegyétek ezt.

All rights reserved: ZetaTalk@ZetaTalk.com