Témakör
Sorszám
Megjelent
Kibővült
Fordította
Póluseltolódás >
< 16 >
1995 júliusa előtt
-
longint

ZetaTalk: Értéktelen pénz


A pénz elkezd veszíteni az értékéből sokkal az előtt, hogy a kataklizmák "beütnek". Ez világszerte lesz, és majdnem minden emberi társadalomban. Miért lenne majd ez a helyzet, amikor, ahogy mondtuk, az emberiség nagy része vagy nem fog tudni a közelgő kataklizmákról, vagy tagadásban lesz? A világ pénzügyi hatalmainak pénzügyi szerkezete igencsak törékeny. Nézzetek a tőzsdék, a kötvénypiacok és más üzleti spekulációk lengéseire. Pánik uralkodik el pillanatokon belül. A probléma az, hogy a pénzügyi dolgok emberi érzékeléseken alapszanak az értéket illetően. Ez föl-le mozog, még a legstabilabb időkben is. Egy cikk értéke növekszik hiány idején, zuhan bőség idején, és más egyéb módokon érintett különféle érzékelések által, hogy a megfelelő helyen van a megfelelő időben. Bőségesen vannak szerencsejátékosok a pénzügyi területeken.

Az egyik ok, amiért a pénzügyi óriásoknak az elit sorai között érdeke az idegen jelenlétre vonatkozó tudatosság tagadása, az ő félelmük a pénzügyi piacokra való káros következmények végett. Ha nem képesek hatástalanítani a tudatosságot, akkor a pánik minimalizálására törekszenek. Nézzetek a történelemre, milyen kicsi kellett pénzügyi pánikok keltéséhez. Mi van a közelgő millenniummal, és a sokak által tett, igaz vagy nem igaz, fatális jóslatokkal; sok ember világszerte ideges lesz. Adjátok hozzá ehhez a növekvő terméshiányokat, az ebből eredő élelmiszerhiányokat, érintve az árupiacot.

A kataklizmák túléléséért aggódó jó szívű embereknek ajánlatos nem a pénzpiac felé tekinteni segítségért. Fektessétek a pénzeteket földbe és tartós struktúrákba, a ma technológiájának és tudományos ismereteinek dokumentációiba, és hidroponikus növények termesztésére és újrahasznosított szennyvíz tápanyagain élő halak és rákfélék akváriumainak apparátusába.

All rights reserved: ZetaTalk@ZetaTalk.com