Témakör
Sorszám
Megjelent
Kibővült
Fordította
Póluseltolódás >
< 155 >
2002. július
-
longint

ZetaTalk: 2002 ősze


A változások alapján 2001 februárjától 2002 januárjáig, amikor a nyugtalan nyilvánosság elmozdult attól, hogy el kelljen mennie egy obszervatóriumba megnézni, odáig, hogy megkaparintson infravörös, képkészítésre alkalmas berendezést, lefényképezni, mire számíthat a közönség 2002 teléhez érve? Leírtuk az X-bolygót, mint utazása nagy részében a közép-ponton vacillálót, és ettől a ponttól még 2000-re is csak alig-alig elmozdulót. Némi mozgás látható volt annyiban, hogy számos kontakta tisztában volt vele, hogy láthatta a befelé tartó bolygót csillagvizsgálókban, 2001 februárján. Ugyancsak, meggyőződés volt a 2002. januári lefényképezésben, míg az erről való vita 2001 februárjában nem volt erős.

Elmondtuk, hogy a bolygó sebessége exponenciálisan növekszik, a közeledés során. Ezért, szavainkhoz és megállapított távolságokhoz számokat tenni kívánó emberek Táblázatokat kreáltak. Ezek nem a mi távolsági táblázataink, hanem emberi táblázatok. Ami azt illeti, néhány kulcs hiba van ezekben a táblázatokban, mert bár a bolygó exponenciálisan gyorsul, ugyanakkor olyan pontjai is vannak, ahol lassul. Ezért, az elszakadás a középponttól, a vacillálási ponttól, gyorsabb, mint ahogy az emberi táblázat számítja. A megérkezés, a naprendszer pereméhez, így gyorsabb a számítottnál. Azonban a repulziós erő beüt a Naprendszer pereménél. Miért ne tenné? Mit gondoltok, mi tartja azokat a külső bolygókat vissza attól, hogy a Napba sodródjanak? Ezért, a fékek úgy 7 héttel az eltolódás előtt lépnek életbe, amikor a bolygó belép a külső naprendszeri peremekre. Lassabban halad, amikor a Szaturnusz pályáján halad keresztül, széltől szélig, mint ahogy az érkezésénél haladt! Ezért, egy gyors növekedés fog történni méretben és láthatóságban csakúgy, mint fényességben 2002 őszén és az azt követő téli hónapokban.

Hogy anticipáljátok, hogy az amatőrök most akkor mikor fogják bizonyossággal látni az X-bolygót az éjszakai égen, nézzetek a 2002. január 19-én Franciaországban készített felvételre. Hasonlítsátok össze a pacát, ami az X-bolygó, környező csillagokkal. Ha, pirkadat előtt - a pirkadat órájában és a pirkadat előtti órákban - nem látjátok mindezeket a csillagokat tisztán, akkor biztos, hogy az X-bolygót sem fogjátok tisztán látni. Próbálkozások vannak téve arra, hogy az amerikai nyilvánosságot meggyőzzék arról, hogy megfigyelés már júliusban történhet, ám ez egy köztudott valótlanság. Akik e mögött a dezinformáció - vagy mondjuk inkább, információhiány - mögött állnak, egy nagyszabású füttyögő és nevén-nevező ülésszakokban reménykednek, hogy ezek majd meghosszabbítják az időszakot, amíg az elit biztonságban lesz az információszolgáltatására való felszólítások elől. A ZetaTalk lejáratásában, nem a mi szavainkkal, hanem másokéval, akik arról biztosítják az amatőröket, hogy ők igenis láthatják júliusban, vagy augusztusban. Nem épp tavaly ilyenkor volt, hogy Charlene-t nevetségessé tette David Tholen, amiért szürkület előtt akarta megnézni a Planet X-et? A kinevetése Charlene-nek lett szánva, de fordítsuk most ezt Open Minded-hez, aki ugyanezt a dolgot indítványozza! Ami jó a lúdnak, jó a gúnárnak. Így, mi azt javasoljuk, hogy Nézés ősszel, a legkorábban, legyen a szabály és a híresztelés, nem nyári megfigyelés, amely eléggé képtelenség a természete alapján a megfigyelendő objektumnak, az X-bolygónak, és a vörös spektrumú fénynek, amelyben szemlélni kell.

All rights reserved: ZetaTalk@ZetaTalk.com