Témakör
Sorszám
Megjelent
Kibővült
Fordította
Póluseltolódás >
< 152 >
2002. június
-
longint

ZetaTalk: Napkitörések
Megjegyzés: a 2002. június 1-i élő ZetaTalk IRC chat idején keletkezett


A napkitörések, egy megnövekedett vagy abnormális napciklus, már évtizedekkel ezelőtt be lett tervezve, hogy elterelésként és kifogásként majd fel lesz használva ebben a mostani időben. Bár a 11 éves ciklus véget kellett volna érjen 2000-ben, arról számoltak be még a vége előtt, hogy lehet, hogy ez mégis egy 14 éves ciklus, amely 2003-ban ér véget. Honnan a történelmi referenciák, amelyek ezt a becslést megalapoznák? Ilyeneket nem tettek közzé, a következtetéseket tették közzé, de az adatokat nem. Valójában, nincs is történelmi referencia, mivel minden korábbi ember által feljegyzett vagy megfigyelt napciklus a 11 éves ciklusba esik bele. Ezért, amikor a NASA egyik keze arról számolt be, hogy a napciklus az ütemnek megfelelően halad, és normális, sőt eléggé evilági, addig a másik keze egy kicsit megbuggyant a beszámolójában. Ők azt motyogták, hogy úgy tűnik, korábban jön, de nem, most később, de nem is, most befejeződik, nem, most meg folytatódik, és így a nyilvánosságnak soha nem volt szilárd alapja az összehasonlításra. Bármely kiadott jelentést, amit kétségbe lehet vonni, kétségbe is vonnak az új műholdak és űrszondák alapján, így összehasonlításokat megint csak nem lehet tenni. A napkitörések ugyancsak nem olyasmik, amit a föld színén élő ember fel tudna ismerni, így szabadon felhasználható dezinfoként. Bízzanak a NASA-ban, hiszen náluk van a Hubble, a sok űrszonda és műhold, és majd ők megmondják, mi történt. Természetesen, hazudnak.

Mit jelent mindez? Azt jelenti, hogy valamennyi indokot a jelenlegi időjárásra, a műholdak hibás működésére, a mágneses összezavarodásra, vagy a melegedő Föld-magra együtt a vulkanikus és földrengési erősödéssel, a Napra vagy a globális felmelegedésre kell kenni, vagy a múltban felfedezett normál ciklusokra, amelyek jégkorszakokat és olvadó sarkokat okoztak a történelemben. És mindeközben, kérjük, figyeljenek az izraeli helyzetre, vagy mondjuk Bin Ladenre, vagy esetleg egy filmcsillagra, akit nemrég fedeztek fel vagy gyilkoltak meg. Bármire, csak arra ne, amiről a kisembernek tudnia kellene. Miért küzd ennyire az elit, hogy így összezavarjon, amikor az igazság végül úgyis ki fog derülni?

  1. remélik, hogy a gazdasági szerkezet, amely őket fennt tartja, tovább fog működni, ameddig csak lehetséges.
  2. remélik, hogy a kisember továbbra is a munkahelyén marad, az otthonában, egészen addig, amíg ők már rég eltűntek a biztonságos enklávéikban, így akadályozva meg, hogy felfedezzék őket vagy hogy útját állják az elmenekülésüknek, amikor az idő elérkezik.
  3. remélik, hogy az átlagembert, tömegekben a nagyvárosokban vagy a partvonalak mentén, halálos csapdába ejthetik az áthelyeződés idejére, hogy így csökkentsék a szükségét annak, hogy kondenzcsíkokkal kelljen őket megmérgezni, aminek irányítása és kivitelezése nehézkesnek bizonyul.

Így tehát, nemrég azt mondta nektek Hazlewood - egy felállított dezinfo-szárny, aminek szerepe a jelen időben az, hogy kicsavarja a ZetaTalk üzenetét -, hogy a dátum később lesz, mint amire számítanak. Így, az X-bolygó szerepel a híreitek közt, mindenféle téma alatt, csak úgy nem, mint a befelé tartó bolygó, amely 2003. május 15-én vagy röviddel az után fog elhaladni. Ezért, zavarotok van a Nap szerepével az utóbbi időben, hogy az gyanítható egy póluseltolódást okozni, egy mágneses természetűt, ami az emberiség nagy része számára halált fog okozni. Az átlagember, kimerülve egy hosszú nap után a kenyérre való megkereséséért, és nem lévén eléggé tanult ahhoz, hogy versenyre keljen a hírekben szereplő némely hírforrással, zavarban van. Ez fog folytatódni egészen a póluseltolódásig? Igen, és csak rosszabb lesz, amíg a dezinformáció duzzasztógátja túl nem csordul. Hol fog ez véget érni? Véget érhet esetleg abban, hogy a média egyes tagjai megundorodnak, kiszivárogtatásokban a kormány részéről, és abban, hogy az igazságot egyre gyakrabban mondják el. Esetleg következhet belőle az, hogy néhány ország, talán Franciaország vagy Oroszország, a népe elé tárja az igazságot, és az igazság átlépi a határokat. Mint az Enron esetében, amivel a Bush-kabinet néz szembe, azt színlelni, hogy az információ nem számít, csak idáig mehet el. Az igazságot egy gyűrű övezi, amiről felismerik, és nagy komolysággal adják tovább. Így tehát, most ez a dezinformációs ügy van játékban, és az ember kezében, és számos irányba eltérülhet az elkövetkező igen érdekes év során.

All rights reserved: ZetaTalk@ZetaTalk.com