Témakör
Sorszám
Megjelent
Kibővült
Fordította
Póluseltolódás >
< 136 >
2001. december
-
longint

ZetaTalk: Figyelmeztetés


A folklór egy alapul szolgál arra, hogy mi várható az eltolódást megelőző órák, és maga az eltolódás alatt. Persze, a szóbeli néphagyományok csak a túlélőkről szolgálnak információkkal, nem pedig azokról, akik meghaltak ezekben a pillanatokban. A 12. bolygó csóvája a Nap irányából kifelé zubog, arra taszítván a napszél. Ezért, nem fogja söpörni a Földet mindaddig, amíg a 12. bolygó a Föld és a Nap közé nem kerül, ami egy rövid időtartam lesz. A zsidók kivonulásának idején, arról számoltak be, hogy Mózes képes volt a Nílus vizét vörössé változtatni, a botjával. Természetesen, a csóvából jövő vörös por tette ez, de mivel előre figyelmeztetve volt, hogy a pillanat elérkezett rájuk, Mózes ennek hasznát vette. Ezért, látni lehet a folklórból, hogy a csóva-beporozásra gyakorlatilag legalább egy pár órával az eltolódás előtt került sor. A vörös por sokkal inkább kivehető, ha vízbe kerül, amely visszatükrözi a fényt, hogy így az elszíneződés világosan látható. Mindamellett, bármilyen fehér ruha bizonyságot adhat erre. A folklór vörös folyókról és hasonlókról számol be, mivel ez volt a drámai eredménye a pornak, amely egyébként kövek kíséretében hullott, és befújódott a hasadékokba is, észrevétlenül.

A csóva-söprés először a vörös port foglalja magában, a legvalószínűbben egy felhőként a csóva körül, azután durvább kavicsokat, végül pedig nagy, gömbölyű köveket. A kavicsokat a folklór "hail stones"-ként azonosítja (jelentése: jégeső), amely kárt okozhat az otthonokban és ugyanúgy azokban az emberekben és állatokban is, akiket elcsíp egy ilyen "esőzés". A nagyobb kövek ellen nem lehet védekezni, ám ezek ritkák. Mintha egy-egy meteor esne le az égből, ha egy eltalál téged, a következő inkarnációd lesz esedékes! Így, a vörös porral való beszóródást egy figyelmeztetésként kell tekinteni a fedezékbe vonulásra, a fém- vagy gyeptetős struktúrák alá, a szél elől védetten. Az eltolódás nem lehet messzebb egy pár óránál. A vörös porral való beszóródás 24 óránál kevesebb ideig történik, és nagyon valószínűen 12 óránál is kevesebb ideig. Ez számos tényező függvénye, beleértve, hogy a por mennyire tud keresztüljutni a légkörön, hogy lerakódjon a földön, ahol ezt a legelső tanújelet gondosan figyelni fogják, és így felfedezik. Az egyik helyen, a por első jele az eltolódáshoz képest 18 órával előre megérkezhet, és mindenki pánikban szalad a menedékekbe. Egy másik helyen, a port lehet, hogy nem veszik észre, amíg sűrű nem lesz, úgy 6 órával az eltolódás előtt, ami még mindig egy jó idő, hogy elinduljanak az óvóhelyek felé minden esetben.

A csóva-söprés akkor folytatódni fog a vörös portól a hail stone-okig egészen az eltolódásig. Így, a közönség aligha fogja észrevenni a vörös por hiányát, amely nem ért véget, hanem felváltotta a sokkal kellemetlenebb törmelék. Amikorra hail stone-ok fognak potyogni, kevesen fogják észrevenni a port, inkább fedezék alá fognak futni. Ezen kívül pedig, az eltolódás mindjárt rajtuk! A hail stone-okat a csóva viszi magával, lévén, hogy a gravitáció az utazó 12. bolygóhoz vonzza őket, de hacsak nincsenek közel a bolygóhoz, az elszakítódnak tőle annak utazásai során. Ezért, a kavicsok perpillanatnyi utasok, nem úgy, mint a por, amelynek mágneses oka van, hogy vonzódik, vagy a nagyobb kövek, amelyek olyanok mint a kisebb holdak, és egy folyamatos gravitációs kölcsönhatásuk van. Ezért, egy sima tető megvéd a hail stone-októl, ami olyan lesz, mint a vad szélviharok során tapasztalt jégeső, amikor jégkockák zuhognak és elverik a termést.

A forgásmegállás hetében, a normál felmelegedés és lehűlés, ami a forgás során történik, megáll. Ez azt jelenti, hogy a Föld napos oldala lehűlés nélkül felmelegszik, és hasonlóan az éjszakai oldal lehűl a napfény következő napi melegítő hatása nélkül. Hová vezet ez, egy hét alatt? A Föld egyik oldala megfő, a másik meg megfagy? A folklór ugyancsak elmondja az emberiségnek, hogy ilyen helyzet nem áll elő, mivel túlélők vannak, és ezek a túlélők nem számolnak be efféle problémákról. Valójában, a légmozgás következtében, hogy a meleg levegő felszáll és a hideg levegő leereszkedik, ahogy szokott, van kicserélődés a forróság és hideg között, még forgás nélkül is. Ezért, a nappali oldalon lévők azt fogják látni, hogy lehet, hogy olyan meleg van, mint egy nagyon forró nyári napon, de nem lesz rosszabb, az éjszakai oldalon lévők pedig azt találják, elő kell szedniük a pokrócokat és beizzítani a kályhát vagy tüzet gyújtani, mint télen, de nem lesz rosszabb ennél.

All rights reserved: ZetaTalk@ZetaTalk.com