Témakör
Sorszám
Megjelent
Kibővült
Fordította
Póluseltolódás >
< 134 >
2001. november
-
longint

ZetaTalk: Az eltolódás órája


Az áthaladás pontos órájának idejét visszatartottuk a ZetaTalkunkból számos okból kifolyólag:

  1. A vezető réteg és azok a csoportok, akik kihasználnák a jóérzésű népet, felhasználnák ezt a tudást arra, hogy őket jobban kelepcébe csalják, rabszolgává tegyék, és a saját túlélésüket a jóérzésűek rovására biztosítsák.
  2. Ennek időzítése valamicskét változhat bizonyos naprendszerbeli ügyek által, hogy így egy félre-számítás következtében mi, iszonyatban, csak nézhetnénk a jóérzésű embereket, amint azok próbálják menteni a rájuk szorulókat túl későn, napokkal vagy órákkal - olyan dolog, amit mi inkább elkerülnénk egy későbbi, precízebb bejelentéssel.
  3. A földi változások, és a Föld pontos helyzete az áthaladó bolygóhoz képest, csekély mértékben módosulni fog, ahogy az idő közeledik, így a figyelmeztetések a világnak erre vagy arra a részére, megváltozhatnak az utolsó pillanatban, vagy mindenesetre az utolsó héten. A legjobb ezt akkorra hagyni, így nem fordulhatnak elő félreértések.

Ezért, ahogy közeledünk az eltolódáshoz, az üzenetünk egyre precízebb lesz, és az üzenetek ma annyira precízek, amennyire általános információk precízek lehetnek. Maradjatok "ránk hangolva", ebből a tekintetből. A május 15-i dátumra gyakran történt hivatkozás úgy, mint egy bizonyos mértékig korai dátumra. Ez a dátum valamennyire korai, a napok vagy hetek száma nem lett közelebbről meghatározva. Bárki, aki megszakítja az életét máshol, és biztos helyen van május 15-ére, nem fogja ezt lesújtónak találni, vagy megbánni. Ez olyan közel van, amennyire csak közel jöhetünk az eltolódás várható napjához, most. Május 15-ére, végképp világossá fog válni, hogy földi változások vannak folyamatban, a legtöbb ember sokkban járkál, dermedten. Nem lesz vita egy tévedésről/félreértésről. Elmondtuk, hogy a forgás meg fog állni nagyjából egy hétre.

A forgásmegállás hetében, az embereknek ajánlatos pár percnyi közelségben maradniuk az ároktól vagy a párkányozott óvóhelytől, mindvégig. Ezt valójában nem lesz nehéz megvalósítani, mivel mindenki egymás nyakán fog lógni, egymásba kapaszkodva, semmi más hír vagy fókusz nem terelvén el őket. A gyerekekkel lehet társalogni, ha erre előre terveznek, és ne kóboroljanak el messzire. Akiknek alvásra van szüksége, azokat altassák a menedékhelyeken, például. Tervezzétek minimalizálni a szükséges lépéseket, amikor a riadó életbe lép, és toleráljátok jó humorral a néhány téves riasztást!

All rights reserved: ZetaTalk@ZetaTalk.com