Témakör
Sorszám
Megjelent
Kibővült
Fordította
< Hibridek >
< 34 >
1996. március
2002. január
longint

ZetaTalk: Csapattársak


Előrevetítésképpen a jövőbeli szerepükre, amit az elkövetkező kataklizmák alatt és azt követően fognak felvenni, a hibrideket egyre gyakrabban mutatják be az ő emberi párjaiknak, a másokat-szolgálóknak. Ők felelnek a Hívásra együtt a telivér zéta csapatokkal, akik keményen dolgoznak ebben a mederben már évtizedek óta. A kataklizmákat követően sok ember, akik eddig a színfalak mögött dolgoztak együtt a hibridekkel, találkozni fognak velük, és egymás mellett kezdik meg a munkát a zűrzavar napjaiban, mintha semmi különös nem lenne a szőrtelen-hajatlan, telepatikus, vékony emberfajban, akik hirtelen feltűnnek a szomszédságban. Válaszul a Hívást leadó embereknek a másokat-szolgálniban, hibridek, telivér zéták és ezek az emberek értekeznek, terveznek, kielemzik a munkát, áttekintik a növekedést, és mindezt alig egy pillanat nélkül, hogy a helyzet furcsaságán eltűnődnének.

Egyes emberek a póluseltolódás után csatlakozni fognak a közösségeinkhez, főként a hibridekből állókhoz - bár mi mind együtt élünk, eleinte kevesen, és elszigetelt helyeken. Ezek az emberek már tudják, hogy kik ők, és számítanak erre a terveikben. Ezeknek az embereknek nagymértékben másokat-szolgálóknak kell lenniök, ami azt jelenti, hogy ők majdnem kizárólagos módon készek feláldozni magukat másokért, ha a helyzet ezt kívánja, és ezt elég fontosnak ítélik. Ezeknek az embereknek szintén kell legyen egy erős múltbeli emlékük, hogy képesek elboldogulni az ismeretlennel, a szürke területtel, anélkül, hogy körülöttük másokat elterelnének azzal, hogy segédkezniük kelljen nekik. Ezek az emberek képesek kell legyenek egy küldetésre koncentrálni, és el is érni azt, hogy részei lehessenek a keményen dolgozó csapatnak, amelyhez csatlakoznak. Példaként, nézzetek Nancyre, mivel ő már kapott egy ilyen meghívást.

Sok ember nagymértékben rá van hangolódva egy szerepre az Újidőben. Ők képesek megközelíteni más embereket, anélkül hogy megijesztenék őket. Ők lehet hogy ismert személyiségek, sőt örömmel látottak. Az emberi forma, az emberi személyiség, ideális a más emberek felé való segítségnyújtási munkára az Újidőben. Egy ajándékot az elemeink közül, melyek soha nem fogynak ki, például, elmagyarázat egy ember, míg egy idegen lehet, hogy kénytelen lenne egyszerűen otthagyni azt a küszöbön, kopogtatni az ajtón, és elszaladni.

All rights reserved: ZetaTalk@ZetaTalk.com